Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

October 24, 2013

BETONIELEMENTTI


Kävimme eilen opintomatkalla Isoportin tehtaalla tutustumassa betonielementtien valmistukseen. Samalla sovimme kotimme "takkaseinän" toteutuksesta. Kyllä kuulkaas oli mielenkiintoinen reissu ja miten mahtavaa asiakaspalvelua saimmekaan. Nöyrä kiitos ja kumarrus herra Merisalolle asiantuntevasta opastuksesta.

Saavuimme perille Mäntsälään pilkkopimeässä, sateen piiskatessa mustaa maisemaa. Perillä meitä odotti työpäivänsä päätteeksi herra Merisalo, kourallinen rivakoita työmiehiä betoniseiniä raudoittamassa ja valamassa, rivikaupalla valmista seinää sekä höyryävät kahvikupit lämpimässä toimistossa.

Olimme alunperin ajatelleet, että valmis seinä näyttäisi ikään kuin paikalla valetulta: pinnassa olisi vanerimuottien reunat sekä raudoitusputkien reiät. Tämä olisi sopinut meidän alkuperäiseen, rouhean loft-henkiseen suunnitelmaan täydellisesti. Koska kustannussyistä karsimme suunnitelmistamme pois teräspalkit sekä mustat ikkunanpielet, totesimme että lopputulos olisi ehkä kuitenkin hieman liian raffi nyt suunnitteilla olevaan interiööriin.

Seinästä  tulee kuitenkin edelleen rouhea. Auringon valo tekee pinnasta erittäin elävän ja saattaapi silmä hahmottaa valon osuessa juuri oikeaan kulmaan, jopa elementissä olevan raudoituksen. Ja se väri. Täydellisen harmaa!

P.S. Mikäli joku suunnittelee rakentamista betonielementeistä, toimittaa Isoportti elementtejä myös yksityisille ilman välikäsiä. Ja tämä on palvelua jos mikä!

Rakennekuva: T.M.Tölli Oy
SHARE:

4 comments

 1. Vau! Kuulostaa ihan superhyvältä ja hienolta toi teitin tuleva seinä! Malttamattomana odotan kun näen sen livenä! Ja on hienoa vielä löytää paikkoja joissa palvellaan oikeasti, harmi vaan kun ne alkavat olemaan aika vähissä! Tsemppiä teille projektiin, seurailen innolla ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Seinästä tulee kyllä upea! Parin viikon päästä saamme nähdä kuinka upea :) Hyvälle palvelulle täytyy kyllä antaa arvoa. Ikävää, että nykyään tuntuu siltä, että kaiken maailman somet on täynnä vain niitä negatiivisia asioita.. Eli, jos valittaminen on julkista, annetaan vastapainoksi myös "julkista" kiitosta. Eikös ;)

   Delete
 2. ihanan blogin löysin :) Mielenkiintoiselta kuulostaa tuo betonijuttu.

  ReplyDelete
 3. Voi miten mahtavaa, kun löysit! Tuosta betonista saisi juttua vaikka kuinka :)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig