Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

October 3, 2013

KEVEIN ASKELIN KOHTI HUOMISTA


Olen kärsinyt pitkään kauheista niska- ja hartiakivuista. Osasyynä lienee se, että tällä viikolla tämän tytön mittariin kilahti taas yksi vuosi lisää, ja toisekseen, kannan yleensä olkalaukussa mukanani koko omaisuuttani. Tiistai oli kaiken tavanomaisen kurjuuden keskellä kuitenkin päivä, jolloin ainakin yksi asia muuttui radikaalisti kohti parempaa. Äm herätti minut (kuudelta) toisessa kädessään kahvikuppi ja toisessa kädessään iso, ruskea paperipussi. Pussista paljastui kauan haikailemani katseen kestävä reppu. Minä pakkasin kamerani ja läppärini uuteen reppuun ja painelin töihin yhtä reippaana kuin ekaluokkalainen konsanaan. Ja eipä kuulkaa askel paljoa painanut ja hartiatkin saivat huoahtaa. On se vaan niin ihana. Sekä reppu että mies!
SHARE:

10 comments

 1. Mistä tuo reppu siis on? Itsekin tarvisin todella kipeästi hyvän repun kun koulussa pitää olla päivittäin läppäri mukana ja kameraakin olis kiva jaksaa kannella, eli tulisi tosi tarpeeseen! :)

  http://creativemind-milla.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. No tuota, tämähän oli lahja ;)

   Pienoisen salapoliisityön jälkeen sain selville, että näitä Qwistionin reppuja myy Helsingissä ainakin Zaza sekä My o My:n miesten putiikki. Netistä saanee myös tilattua: http://www.qwstion.com/

   Tämä reppu on kyllä ihan täydellisen kokoinen läppärille ja kameralle. Eipä voi muuta kuin suositella!

   Delete
 2. Pari vuotta on jo ko. kaveri heilunut selässä ja hyvä on. Tosi oma jo aika kulahtanut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voisin jopa kuvitella kulahtaneisuuden pukevan tuota rentoa reppua. Ja kertoohan se jo jotain, reppu on hyväksi todettu ja todellakin käytetty ;)

   Delete
 3. Just found your blog and love it!

  Great style, great ideas and cosy indeed.
  Lovely hugs
  Molly

  ReplyDelete
 4. Oh' Thank you so much Molly for your kindly words!

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig