Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

October 15, 2013

KOTIMME MATERIAALEJA

Olemme yrittäneet pitää kotimme materiaalivalinnat minimissä taloamme suunniteltaessa. Sisäpinnoissa toistuu sävyt musta, valkoinen, harmaa ja puu. Näin äkkiseltään nämä saattanevat kuulostaa melko mielikuvituksettomilta ja helpoilta valinnoilta. Miksi sitten "tyydymme" näihin perusvaihtoehtoihin..

Ensinnäkin, minä olen vähän sellainen innostuja. Makuni ei ole mitenkään erityisen klassinen, vaan pikemmenkin rönsyilen suuntaan jos toiseen Tuo neutraali tausta antaa tilaa kaiken maailman luovalle hulluttelulle ja kokeiluille. Kyllä siinä olisi pitkämielisimmällekin miehelle kestämistä jos "rouva" päättäisi vaihtaa laatat joka toinen kuukausi.

Toisekseen nämä materiaalivalinnat miellyttävät meidän molempien silmää. On helppo pitää kiinni tästä neutraalista linjasta, kun se on molemmille mieleinen. Ainoa "haaste" on ollut mustan ja valkoisen tasapaino. Toinen kaipaisi enemmän mustaa, toinen valkoista. Onneksi tämä haaste on sieltä mukavimmasta päästä!

Näistä elementeistä koostuu koko kotimme väripaletti. Jotta kaikki ei kuitenkaan olisi liian vakavaa, muuttuu tuo maisema aika ajoin muutamalla leikkisällä sisustuesineellä ja kauden sisustusväreillä sekä sadalla ja yhdellä diy-idealla, joita tulemme kodissamme kokeilemaan.

(Tuotekuvat: Howareyou)
SHARE:

8 comments

 1. Meillä on ihan samanlainen väripaletti, mutta ehkä eniten siitä syystä, että koti näyttäisi rauhalliselta ja lempeältä sekaisuudesta huolimatta. Kaksi alle kouluikäistä lasta ja laiskat vanhemmat ovat sellainen yhdistelmä, että siinä on iloisenkirjava koti kuin myrskyn jäljiltä ;). Sitä paitsi nuo maanläheiset värit ja pinnat miellyttävät meitä kovasti. Tosi hyvältä siis näyttää ja odotan innolla projektinne myöhempiä vaiheita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Elämä, arki ja juhla tuovat tosiaan oman kirjonsa asumiseen. Ja hyvä niin! Maanläheiset värit ja pinnat toimivat meilläkin ikään kuin "rauhoittavana" elementtinä. Ihmisen on hyvä olla siellä missä viihtyy ;)

   Delete
 2. Väripaletti kuulostaa just hyvältä ja aika samoilla linjoilla mennään meillä. Mielestäni pohjavärit onkin hyvä pitää suhteellisen simppelinä niin jää tilaa sitten rönsyillä muussa sisustuksessa enemmän. Usein meinaa myös unohtua kodin materiaaleja miettiessä, että tosiaan ihan käyttöesineet ja vaatteetkin tuovat aika paljon väriä ja elämää kotiin. Että ei se sitten asuttaessa ole todellakaan tylsän näköinen. :)

  Elisa
  http://minajamorris.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suunnitelmia tehdessään tosiaan huomaa aika ajoin miettivänsä, tuleeko lopputuloksesta liian "tylsä". Liian "harmooninen". Liian "tavanomainen".. Koti rakentuu kuitenkin aika monesta kerroksesta ja nuo pinnat ovat vain se pohja ;)

   Delete
 3. Tämä on kyllä ihan blogien ykköskastia! Ainakin mulle rakentamista suunnittelevalle. Ja sisustusmaku perfect!
  Kiitos! Tsemppiä projektiin ja voimia että jaksat meille postailla jatkossakini;)
  -Jane

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kauniista sanoista. Nyt on ollut aikamoinen matalapaine ja muutama ukkospilvi pään päällä, mutta täältä noustaan taas pian ihan uudella tarmolla. Eikä vähiten teidän mahtavien lukijoiden ansiosta :)

   Delete
 4. Löydän itseni kaltaisen sisustajan tekstistäsi - osa valinnoista on varmoja, vastapainona revitellään tekstiileillä ja muulla tilpehöörillä. Mutta asiasta ruokapöytään. Mietin jos väkertäisimme itsellemme jotain vastaavaa mitä löytyy teiltäkin, tosin ajattelin että ostaisimme esim. bauhausista kovapuutason tai kaksi ja sitten värkkäisimme ne paikoilleen. Saas nähdä mitä tulee ja kiitos tästä(kin) ideasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri tuollainen sisustamien miellyttää myös allekirjoittanutta kovin. Tehdään itse, kierrätetään ja korjataan. Ja se mitä sitten hankitaan uutena, hankitaan harkiten.

   Filmivaneri sopisi muuten myös aika mainiosti pöytälevyksi..

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig