Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

October 28, 2013

KURKISTUS RAKSALLE

Raksalla tapahtuu. Yllä oleva kuvasaldo ei ole ehkä mikään visuaalinen ilotulitus, mutta nämä oli silti pakko jakaa: emme ole kadonneet syksyn sateiden myötä jonnekin pimeään odottelemaan ensi kevättä. Talohommat rullaa ja viimein myös tapahtuu jotain konkreettistakin. Ja tämä on pitänyt nämä tyypit pirun kiireisinä. Vaikkei omia käsiä ole tarvinnut kaivuuhommissa liatakaan.

Talon perustukset ovat valmiit ja täytöt täytetty. Viime viikolla oli myös kaivettu talousrakennuksen pohja. Tämän syksyn sää on ainakin täällä etelässä hellinyt rakentajaa. Aurinkoisia päiviä on riittänyt ja työmiehet ovat "viihtyneet" hommissaan ihan sunnuntai-iltoja myöten..

Lokakuu on kulunut muuten aika sumuisissa merkeissä. Olemme tiirailleet silmät ristissä LVI- ja sähkösuunnitelmia sekä vääntäneet pihasuunnitelmaa. Tämä on riittänyt irrottamaan meidät totaalisesti muun maailman menosta tässä kuussa. Vakuutusyhtiön virkailija äityi tarinoimaan meidät nähtyään tuttavapariskunnastaan, jonka remontti oli vähän väsyttänyt. Täällä ei ole remonttia enää tehty, mutta kotona vastaan katsova peilikuva riitti selventämään, mistä vakuutusmiehelle moiset tarinat pälkähtivät juuri sillä hetkellä päähän..

P.S. Onko teistä kukaan seurannut Avalta Remontoijat-nimistä ohjelmaa? Siinäpä vasta asiallinen, rento ja ennen kaikkea avuliaan hyväntuulinen tosi-tv-konsepti. Me olemme ihan koukussa!
SHARE:

8 comments

 1. Kiitti ohjelma vinkistä! Pitääpä vilkaista ensi kerralla. Minä voin vain kuvitella, että miten raskasta talon rakentaminen voi olla. Välillä minusta tuntuu siltä, että sitä hajoaa pienen pintaremontin mukana tuomaan kaaokseen ja sotkuun. Voimia ja tulos varmasti palkitsee! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pieni pintaremontti voi tosiaan sekoittaa arjen totaallisesti. Voi sitä sotkun ja kaaoksen määrää! Me emme ole vielä juurikaan joutuneet likaamaan käsiämme raksapölyissä, mutta kyllä tämä silti aikalailla aikaa ja voimia vievä harrastus on ;)

   Kiitos tsempistä! Tänne blogiin on aina niin ihana palata kerta toisensa jälkeen, kun huomaa kuinka monet myötäelävät tätä rakennusvuotta kanssamme <3

   Delete
 2. Meillä se on ollut varmaan ainoa sarja mitä on tullut säännöllisesti seurattua telkkarista nyky-streamauksen aikakaudella. Tosi koukuttava ja hauska sarja. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin on! Parasta sarjassa (remonttivinkkien lisäksi) on se välitön innostus ja sydämellisyys, jolla hommat hoidetaan..

   Delete
 3. Nämen, teillähän näyttää olevan menoa ja meininkiä, hienoa :) ! Täälläkin uuvutaan LVI- ja sähkö- suunnitelmien alle ja mietin jo, että onkohan mulla kohta tukkaa jäljellä kun mustien silmien lisäksi, mun tukka lähtee päästä! Vuoden päästä on kalju emäntä vastassa kivitalon edustalla :/

  Tulipa mieleen kesken kaiken, että varmaan jonkinlainen hälyjärjestelmäkin tarvitaan, eli sellaisesta kiireellä tarjousta pyytämään, jotta voidaan huomioida liiketunnistimet sähkösuunnitelmassa. Lisäksi pukkaa valaistussuunnitelmaa, tai ainakin näin toivotaan, että se ennättää mukaan karkeloihin.

  Huomenna on kuitenkin aloituskokous ja onpahan luvattu konettakin tontille ihan piakkoin. Nyt toivotaan vaan sitä leutoa talvea, meidänkin tarttis tuo runko saada pystyyn ennen paukkupakkasia.

  Go musti go!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tehän kiritte meitä jo kovasti! Meidän talousrakennuksen pohja saatiin juuri kaivettua, joten eiköhän se kone sieltä liikene "käyttöönne" ;) Tällä menolla päästään viettämään harjakaisia samaan aikaan :)

   Delete
 4. Hienoa, että olette päässeet kunnolla vauhtiin tekemisen kanssa :) Meillä vasta haaveillaan..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy ihan aika-ajoin itsekin kurkistella näitä kuvia, jotta uskoo asian todeksi :) Tuo haaveilu on melkeinpä parasta: minkälainen olisi unelmakoti, jos nyt alkaisi rakentamaan.. Vieläkin huomaa hetkittäin vajoavansa noihin haaveisiin, ja mikä parasta, tuo unelmakoti on enää muutaman askeleen päässä!

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig