Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

October 26, 2013

VALAISTUSSUUNNITTELU: SNEAK PEEK

Saimme Winlediltä* hieman "maistiaisia" siitä, miltä valaistuksemme tulee näyttämään. Yleisvaloksi valitsimme Kanna-kattopaneelin valkoisella kehyksellä (170x170 mm) sekä valonauhan. Pähkäilimme jonkin verran pyöreän ja neliön muodon välillä, mutta neliö vei lopulta voiton kirkkaasti. Koska tuo valaisin on valkokehyksinen paneeli, uppoaa (upotussyvyys 45 mm) valaisin kattoon todella huomaamattoman tyylikkäästi. Lisäksi valaisin on himmennettävä, joten valaistustehoa pystyy säätämään tarpeen ja tilanteen mukaan. Suurin ero alaslaskuihin laitettaviin spottehin on tasainen sekä häikäisemätön valo.

Valonauhalla on toteutettu muun muassa kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneiden sekä portaiden valaistus. Lisäksi esimerkiksi eteisen kaapiston alapuolella on liiketunnistimeen kytketty nauha. Eipähän tarvitse hiippailla pimeään kotiin..* Blogiyhteistyö: linkki aukeaa uuteen ikkunaan. 
(Kuva ja video: Winled / Jere Kangasmäki)
SHARE:

4 comments

 1. Uskallatko raottaa yhtään valaistussuunnitelman hintaluokkaa? Alkoi niin kiinnostamaan, jos seuraava talomme olisikin SE viimeinen, niin kaikki saisi olla ihan nappiin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. 150 neliöisen talon "täydelliseen" valaistukseen uppoaa Winledillä sellaiset 5000 euroa. Hintaan vaikuttaa hyvin paljon valitut valaisimet. Esimerkiksi laadukas valonauha on yllättävän kallista.. Noiden valaisinten kanssa kannattaa olla tarkkana. Huonotehoinen valaisin ei paljon ilahduta, vaikka suunnitelma olisi kuinka hyvä ;)

   Delete
 2. Meillä on myös Winledin yhteistiedot jo valmiina, kun tuohon teidän vaiheeseen päästään. Valaisin valinnat taitavat olla myös hyvin samanlaiset, kun niitä jo hieman ennakkoon katseltiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ainakin tällä kokemuksella voimme suositella Winlediä ja ehdottomasti Jereä suunnittelijana. Katsotaan nyt kuitenkin vielä "lopputulos" ennen kuin hehkutetaan liikaa ;)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig