Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

November 11, 2013

KURKISTUS RAKSALLE: VOL 2


Raksalla hommat etenee. Viime viikolla työmiehet olivat valaneet saunarakennuksen perustukset ja päärakennuskin oli noussut melkein ensimmäiseen kerrokseen. Ensi viikolla ensimmäisen kerroksen pitäisi olla valmis vastaanottamaan ontelolaatat. Tuota onteloiden toimitusta jouduttiin siirtämään viikolla, jotta uusi betoniseinä ehtii paikoilleen.

Mittailimme sunnuntaina valuihin tehtyjä sähkövetojen paikkoja. Koska talomme tulee listattomana, halusimme pistorasioiden olevan tuota 200 millin standardia alempana. Lisäksi tasojen päällä olevat pistokkeet merkattiin myös "standardia" alemmas.

Toisessa kuvassa on näkymä eteisestä läpi talon aina tv-huoneeseen saakka. Vaikka mittasuhteet ovatkin vielä tässä harkkovaiheessa vähän hämäriä, olemme todella iloisia siitä avaruudesta, johon suunnittelussa pyrimme. Joka puolelta taloa näkyy aina talon toiseen pähän asti. Toivottavasti tämä ajatus välittyy vielä siinäkin vaiheessa, kun nuo harkot ovat nousseet kuuden metrin korkeuteen, ikkunat ovat paikallaan ja katto pään päällä.

P.S. Koneen uumenissa odottelee muutama tuoreempi ja vähemmän tuore haaste. Näihin haasteisiin on mukava vastailla kaiken raksailun lomassa: saa kuvata ja kirjoittaa jostain muustakin kuin soramontuista ja kivikasoista. Jonain päivänä ehdin ehkä myös julkaista jotain..

P.P.S. Nyt täytyy kääntää nenä kohti tv-ruutua ja katsella "Suomen kauneimpa kivitaloja" kolmoselta. Oikein mukavaa viikon alkua kaikille!
SHARE:

No comments

Post a Comment

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig