Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

November 20, 2013

VALOA TALOON: PART 2

Keskellä marraskuun pimeyttä mikään ei voi olla ihanampaa kuin haaveilla valosta. Ja millaisesta valosta. Toki mielelläni herätessäni avaisin silmäni jossain Etelä-Eurooppalaisessa pikkukylässä merenrannalla ja nauttisin luonnon tarjoamasta valosta. Näillä leveyksillä tuollainen valo on kuitenkin vain kaukainen haave..

Mutta onneksi valoa voi lisätä elämäänsä myös muilla tavoin. Rakenteilla olevassa talossamme valoon on kiinnitetty erityistä huomiota. Lopputulos toki näyttää, kuinka tässä on onnistuttu, mutta näistä Winledin valaistussuunnittelijan havainnekuvista saa jonkinlaisen käsityksen siitä, miten talomme tullaan valaisemaan.

Valaistussuunnitelmat on siis lyöty toteutusta vaille lukkoon. Valaistus toteutetaan kokonaisuudessaan Winledin* tuotteilla: Kanna-kattopaneeleilla sekä led-valonauhoilla. Kotoisampaa tunnelmaa saamme illan hämärtyessä jo olemassa olevilla sisustusvalaisillamme. Voi olla miellyttävämpää painua pikkuhiljaa pehkuihin pehmeämmässä valossa. Tällöin voimme napsauttaa päälle huoneen nurkassa olevan jalkavalaisimen tai lipaston päällä tunnelmaa luovan pöytävalaisimen. Naps!

Valoisia ajatuksia kaikille teille sinne ruudun toiselle puolen. Täällä jännätään uutta betonielementtiä..

* Blogiyhteistyö: linkki aukeaa uuteen ikkunaan.
SHARE:

6 comments

 1. Jo toinen blogi, jossa törmään Winlediin :) Pitääkin tutkia tuota putiikkia tarkemmin. Meillä on taloprojekti vielä aivan alussa, mutta innolla kontaktoisin jo ties mitä toimittajia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koska suunnittelussa kaikki vaikuttaa kaikkeen, on ihan hyvä olla heti alusta asti hyvissä ajoin liikkeellä :) Meillä tosiaan nuo suunnitelmat Winledin kanssa ovat nyt toteutusta vaille valmiit. Uskomme, että valaistuksesta tulee sanalla sanoen loistava ;) Malttamattomana odottelemme jo lopputulosta!

   Delete
 2. Upeita valaistusratkaisuja ja mahtavia kuvia muutenkin kodistanne! Meillä ei ole kukaan muu toimija kuin keittiösuunnittelija missään vaiheessa tehnyt kolmiulotteisia malleja mistään, ja olisipa kiva katsella tuollaisia omastakin kodista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo 3D:t ovat kyllä oiva apu tilan hahmottamisessa! Ei muuta kuin mallintamaan itse ;)

   Delete
 3. Mikä sävy teidän valaistuksessa on? Näyttää hyvältä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Talon sisällä on 4200K ja ulkona 5000K. Saunatuvassa taasen koko valaistus on 3000K.

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig