Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

December 1, 2013

NOUSEE SE!

Hei vaan kaikille täältä raksalta. Olemme väläytelleet talon valmistusvaiheita "reaaliajassa" Instagramissa sekä Facebookissa, mutta teille jotka seuraavat työmaavaiheita täältä blogin puolelta, ajattelimme kertoa pienen tilannekatsauksen.

Seuraavaa on tapahtunut siis marraskuun aikana. Päärakennuksen ensimmäinen kerros on valettu ja ontelot asennettu. Toinen kerros on noussut puoleenväliin ja talon pitäisi olla vesikattovalmis joulukuun puolessa välissä. LVI- ja sähkösuunnitelmat ovat valmiita, ja lattialämmityssuunnitelman valmistuttua raksalla päästään viimein valamaan lattioita. Ensimmäinen kerros on laitettu väliaikaisesti umpeen vanereilla myös korkean tilan kohdalta ja talossa puhkuu ja puhaltaa lämmittimet..

Talousrakennuksen sokkelit ovat täyttöjä vaille valmiit. Kunhan päärakennus "valmistuu", pääsee urakoitsija nostamaan myös talousrakennuksen seiniä. Tässä riittääkin puuhaa tuleviksi viikoiksi. Ensimmäistä kertaa elämässäni toivon koko sydämestäni lumetonta joulua. Kaikkea se rakentaminen teettää!

Kiitokseksi loistavalle "rakennustiimillemme" ajattelimme järjestää pienen yllätyksen joulun pyhien jälkeen. Näistä suunnitelmista lisää myöhemmin.
SHARE:

No comments

Post a Comment

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig