Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

January 28, 2014

KYLÄSSÄ DESIGNERS GUILDILLA

Nyt kun raksalla rullaa, alkaa uuden kodin sisustusasiat olemaan entistä ajankohtaisempia. Tarkoituksena olisi tehdä osa huonekaluista itse, mutta tuohon pehmeämpään puoleen minun kädentaidot (tai kärsivällisyys) eivät taida ihan riittää. Hyvästä aikomuksestani huolimatta, en ole saanut aikaiseksi virkkausintoni herättämänä kuin ne kaksi surullisen kuuluisaa pyörylää, jotka kelvannevat lähinnä nukkekodin somisteiksi.

Yllätyimme positiivisesti, kun pääsimme  Vallila Interiorin* kutsumana tutustumaan Designers Guildin* uuteen showroomiin ja Kaori-mallistoon. Mielikuvani Designers Guildista on perustunut lähinnä supervärikkäisiin tyynyihin ja kankaisiin. Showroomissa oli kuitenkin tyynyjen ja kankaiden lisäksi esillä mitä mielenkiintoisempi valikoima tapetteja, huonekaluja, mattoja sekä muita kodin piensisustustarvikkeita.

Designers Guildin uusi mallisto on saanut inspiraationsa Kaukoidän puupainokuvista, patinoituneista pinnoista, luonnosta ja luonnollisista materiaaleista. Mallisto sai minut viimeistään muuttamaan mielikuvani pelkästä fuksianpunaisesta ja vihreänkukertavasta väri-ilottelusta. Saimme myös haastatella Designers Guildin Lontoon edustajia ja kuulimme sisäpiirin tietoa luovasta ja intohimoisesta Tricia Guildista. Tästä kaikesta innostuneena tein kollaasin omista suosikeistani saunatupamme sisustusta silmälläpitäen.

1. Saraille Cobalt -pyyhe // Designers Guild
2. Brera Treccia -kosmetiikkapussi // Designers Guild
3. Varese Chalk -tyyny // Designers Guild
4. Gibson-nojatuoli // Designers Guild
5. Regan Cobalt -huopa // Designers Guild
6. Franchini Noir -matto // Designers Guild
7. Little Owl Aqua -tyyny // Designers Guild
8. Castellani Chalk -tyyny // Designers Guild


(Tuotekuvat: Designers Guild*)

* mainoslinkki avautuu uuteen ikkunaan.
SHARE:

No comments

Post a Comment

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig