Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

February 1, 2014

HARJAKAISET JA ARVONNAN VOITTAJA


Huh hah hei mikä lauantai. Säpsähdin hereille m:n hihkaistessa: "Hei, pitäiskö se kakku koristella?". Avasin silmät ja tuijottelin pimeyteen.. Ei kai nyt sentään keskellä yötä? Lähempi tarkastelu osoitti kellon ohittaneen jo kymmenen. Joko herätyskello oli tehnyt oharit tai sitten olin ollut onnellisessa koomassa kokonaisen yön. Eipä siinä auttanut muu kuin napata silmät sikkarassa soppakattila kainaloon ja lähteä kaivamaan autoa hangesta. 

Talolla oli täysi tohina päällä. Yläkerran väliseiniä ja sähkövetoja sekä talli/saunarakennusta oli tekemässä kymmenkunta miestä. Olipa joku siinä ohessa ehtinyt siivota alakerrankin ja tehdä meille harkoista ja vanerista pitopöydän. Pöydälle levitimme ryppyisen verhon (silitysrauta on niin hyvässä tallessa, ettei sitä ole näkynyt nyt pariin vuoteen) sekä kaiken maailman rekvisiittaa, mitä ihminen nyt voi harjakaisissa ikinä tarvitakaan. Näihin minä luen ehdottomasti kynttilät sekä muut koristeet. Olipa joukossa myös kymmenen litran kattila kalasoppaa ja ruisleipää, jottei raksamiesten tarvinnut ihan pelkällä silmänruoalla vatsaansa täyttää.

Soppa maistui ja mökissä oli oikein lämmin tunnelma. Tästä on hyvä jatkaa!

P.S. Random Generator arpoi numeron 53. Tämä osui kommenttiin:

Ihanaa kuulla, että olette löytäneet luotettavan urakoitsijan! Voimia rakennusprojektiinne! 
(Vekarus 25. tammikuuta 2014 15.08)

Onnea Vekarus! Olen sinuun piakkoin yhteydessä arpajaispalkinnon toimittamisesta. Kiitos myös kaikille muille osallistuneille. Kommenttejanne on aina yhtä ilo lukea.
SHARE:

20 comments

 1. Vau, voitinko minä? Uskomatonta!

  Ihana kattaus harjakaisissa! Ei se silitetty liina olisi juhliin sopinutkaan :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laitoin sinulle sähköpostia (ja kurkistelin blogiisi). Voi miten ihana tunnelma teillä vallitsekaan! Onnea vielä kerran voitosta. Hitachi lähtee matkaan mitä pikimmiten :)

   Delete
 2. Tyylikkään näköiset harjakaiset ja rento tunnelma välittyy kuvista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näistä kemuista jäi todella hyvä fiilis: hyvää sapuskaa ja supermukavaa sakkia!

   Delete
 3. Ihan mieletön toi eka kuva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitähän sanotaan: kattaus on puoliruokaa ;)

   Delete
 4. Wau, mahtava idea ja vielä mahtavampi toteutus! Pakko laittaa muistiin ja kopsata tää omalle raksalle jonain päivänä, kun harjakaisiin päästään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on ollut työmaalla ihan super mukava porukka ja oli hienoa, että lauantaina sattui niin suuri joukko myös työmaalle sopanjakoaikaan. Toteutus on vapaasti kopioitavissa :)

   Delete
 5. Hei! Olen oikein pinnistellyt, että pitää muistaa käydä jättämässä kommentti tähän postaukseen. Tuo harjakaisten esillepano nostaa kyllä riman todella korkealle meille muille emännille, jotka pääsemme järjestämään näitä kekkereitä tulevaisuudessa. Siis todella upeaa ja hienot kuvat muutenkin. Tervetuloa kurkistamaan meidän projektia, joka on ihan alussa vasta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä emäntä saa kenties järjestettyä kivan esillepanon harjakaisissa (ja ihan kelpo sopatkin), mutta ei millään saa aikaiseksi avata tietokonetta ja kurkattua blogiin, joten nöyrin anteeksipyyntö hitaasta vastauksesta! Lisäsin teidän ihanan blogin lukulistallemme (kiitos tuhannesti vinkistä!).

   Delete
 6. Aij että miten upeat harjakaiset! Ja silmiä hivelee blogi muutenkin, niin kauniita suunnitelmia :) Onni, että löysin blogiisi - sattumalta, ehdottomasti jään seurailemaan projektianne :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onni että löysit ja onni että jätit kommentin :D

   Delete
 7. Oi,

  osuin ekaa kertaa kauniiseen blogiisi, ja heti ensimmäinen postaus on uskomattoman sydäntä lämmittävää huomaavaisuutta ja arvostusta raksamiehinä kohtaan! <3 Olette ihan huippuja. :) Nyt alan kahlaamaan läpi kaikki aiemmat kuvat ja tekstit innolla. :)

  t.Susse

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Susse sydäntä lämmittävästä kommentista. Ihanaa, että löysit tiesi tänne. Postaustahti tulee kihtymään kevättä kohden, joten toivottavasti mielenkiintoisia juttuja ja selailtavaa löytyy jatkossakin ;)

   Delete
 8. Harjakaiset on hevosmiehillä, talon noustessa harjaan juhlitaan harjannostajaisia. ;)
  Mahtava blogi sinulla, löysin sen yllättäen ja jäin heti koukkuun! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä näitä urakkajuttuja sumpliessa tulee välillä tunne, että aikamoista hevosmiesten hommaa tämä on. Siispä harjakaiset sopivat oikein mainiosti ainakin tämän hetken tunnelmiin ;) Mahtavaa että löysit ja tervetuloa koukkuun!

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig