Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

March 28, 2014

EI PÖLLÖMPÄÄ

Tällä tytöllä alkaa viimein olla todenteolla kevättä rinnassa. Jopa kukat ovat kerrankin asiasta yhtä mieltä kanssani ja vihertävät kuin viimeistä päivää. Koko talvi humpsahti sumussa. Paljon painavia asioita ja jonkin verran surua, joka piti niellä pois. Nyt kun taas rullaa, oli pitkästä aikaa ilo kaivaa kamera, jonka joulun alla sysäsin kaapin perukoille, esille ja antaa palaa. Joko minä tai objektiivi on pahemman kerran ruosteessa, kun tarkentaminen ei tunnu onnistuvan millään. Tai sitten se on vain sitä samaa talven sumua, joka alkaa auringonvalon myötä viimein kirkastumaan..

Kameran toimintoja testaillessa tuli myös ikuistettua tulevan talon ensimmäinen sisustushankinta. Nyt kun aletaan olemaan (toivottavasti) loppusuoralla, on kai jo lupa tuhlata muutama euro ihan vain turhuuteen (enempää ei kyllä ole tuhlattavanakaan). Vaneripöllö pääsee koristamaan saunatuvan seinää. Vaikka enää ei tarvitsekaan kylpiessä kytätä kelloa ja pelätä naapurin pelmahtavan paikalle hetkenä minä hyvänsä, pitää (ainakin vanhempieni mielestä) joka huoneessa olla kello. No nyt on (ainakin yhdessä) ja nätti onkin!
SHARE:

24 comments

 1. Onpas ihanan symppis kello!

  ReplyDelete
  Replies
  1. EIköstä vaan olekin! Ja juuri sopivan "häveliäs" suljettuine silmineen saunatupaan ;)

   Delete
 2. Tsemppiä loppurutistukseen! Ihana pöllö :)

  ReplyDelete
 3. Kaunis kello ja kuvat myös. Tykkään muutenkin tällä hetkellä (edelleen) kaikesta vanerisesta ja käsittelemättömästä puusta. Vaikka joku sisustuslehti väitti olevan menneen talven lumia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä näin jossain sisustuslehdessä jutun, että minttu (siis väri) olisi tämän kevään kuumintahottia. Toisaalta samaa ovat sisustuslehdet kirjoitelleet jo vuoden päivät. Vaneri ja käsittelemätön puu saavat siis edelleen miellyttää (ja miellyttävt myös kovin allekirjoittanutta ;)

   Delete
 4. Kauniita kuvia, ihastuttava kello! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Laura! Sinulla on ihastuttava maku ;)

   Delete
 5. Voi miten söötti pöllökello ja kauniit kuvat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pöllökello oli tosiaan niin söötti, että kaikista pyhistä lupauksistani huolimatta sorruin "heräteostokseen" :D

   Delete
 6. Ihana kello ja ihania kuvia! Ihana asetelma kaapin päällä ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tällä tytöllä on kaksi ihan vinksahtanutta harrastusta: sisustustyynyt ja asetelmat. Ja voi kun molemmista rittääkin iloa ja puuhaa (ja vähän myös rahanmenoa)..

   Delete
 7. Söpö kello! Kertakaikkisen upea koti tuloillaan teille. Kovasti jaksuja loppurutistukseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koti alkaa valkoisten pintojen myötä tosiaan näyttää jo kodilta (ja kertakaikkisen upealta myös!) Tsemppiä myös teille :)

   Delete
 8. Onpa komea pöllö! Tsemppiä loppumetreille, ihanasti valonmyötä tulee valmiiksi.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänään juuri pohdimme tuota valon merkitystä :) Monet rakentajaystävämme ovat toivoneet pääsevänsä jouluksi uuteen kotiin. Me tähtäämme juhannukseen ja valoisiin kesäiltoihin! Näin jaksamme paremmin kaikki muuttoluvan jälkeen siunaantuvat "lisätyöt" ;)

   Delete
 9. Oih, todellakin itse suloisuus tuo pöllö! Ja todellakin "jokaisessa huoneessa pitää olla kello". Laiskuus iski, emmekä ole viitsineet naputtaa väliaikaiskotiimme kelloille paikkoja, mikä onkin sitten kostautunut erinäisinä viime hetken lähtöinä ;)
  Tsemppiä loppumetreille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo viimehetken lähdöt ovat niin tuttuja vaikkakin minulla se taitaa olla ennemmin paha tapa (ja se etten ikinä muista katsoa kelloa). Olisin varmaan ostanut tuon pöllön ilman noita viisareitakin, ihan vain sen takia, että se on todellakin suloinen :)

   Delete
 10. That clock is adorable! I love your cabinet top, also.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I like simple thinks :) That clock is a first thing I bought to our new house..

   Delete
 11. Ihana pöllö ja kaikki muukin. Iloista loppuraksaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Raksalla onkin ollut kuluneina viikkoina iloinen sutina :)

   Delete
 12. I love the clock:) and all styling too! Greetings from Poland

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig