Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

April 27, 2014

RATKAISU AKUSTIIKKAONGELMAAN?


Instagramin puolella vilauttelinkin jo Saksasta saapuneita salaperäisiä villapusseja. Alakertamme ovat valloittaneet mustat saavit, johon on sekoiteltu epämääräisiä vaahtokylpyjä. Lopputuloksen pitäisi ratkaista korkean tilan ja betoniseinän aiheuttama erittäin epäviihtyisä kaikuilmiö. Ensi viikolla näemme ja kuulemme lopputuloksen. Sitä ennen, mikäli asia alkoi kiinnostamaan, lisätietoa villasta voi käydä vilkaisemassa Lainisalo Interiorin sivuilla.

SHARE:

8 comments

 1. Kuulostaapas mielenkiintoiselta ja pitää käydä tutustumassa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lainisalon referenssikohteessa tykästyimme kovasti tuohon villapuhallettuun akustiikkakattoon: työnjälki oli siistiä (näyttää ihan ruiskumaalatulta kipsikatolta) sekä tila oli yllättävää kylä lähes kaiuton.

   Delete
 2. Meillä erittäin ajankohtainen asia tuo akustiikkamassa. Käytiin tutustumassa Lainisalon työkohteisiin, mutta päädyimme toiseen urakkaporukkaan. Sen jälkeen muutamasta "kattokalvo" ratkaista saatu tarjoukset sekä yhdestä kattomaalauksesta. Korkeat hinnat ovat siirtäneet päätöksen tekemistä.

  Olisi tosi mahtavaa, jos voisi saada tietoa kuinka teiltä sujui massan laittaminen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt kun kaiken maailman juhlahumuista ja lomailuista on toivuttu, teemme jutun tuosta akustiikkakatosta mitä pikimmin :) Joko olette tehneet päätöksen?

   Delete
 3. Replies
  1. Akustiikkakaton lopputyövaiheet alkavat olla valmiit. Tämä on ollut meistäkin erittäin mielenkiintoista :)

   Delete
 4. Vaikuttaapa mielenkiintoiselta, vaatii ehdottomasti tarkempaa tutustumista! :) Ja raportoi ihmeessä myös työstövaiheesta kun ehdit! :)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig