Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

April 4, 2014

SNEAK PEEK: RAKSAKUVIA

Piti ihan tulla pikaisesti vilauttamaan, että kyllä siellä raksalla oikeasti jotain tapahtuu. Kukkiensidonnan lomassa tämä tyttö on opetellut lisää tuikitarpeellisia taitoja ja tasoitellut seiniä. Tässä ihan ensimmäiset viralliset vilautuskuvat kuukausien puurtamisesta: pala makuu- ja vaatehuonetta sekä käyttöullakon luukku.

Huomenna sama rötvääminen taasen jatkuu. Raksaeväiksi kävimme ostamassa nakkisämpyläainekset ja grillin. Huomenna on luvassa raksamiehille kuumat koirat ja coleslawta.
SHARE:

11 comments

 1. Hienostihan siellä mennään eteenpäin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin mennään ja lujaa mennäänkin. Ihanaa nähdä jo valmista pintaa :)

   Delete
 2. Kiva nähdä kuvia työmaalta - näyttää hyvältä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kun jaksaisi kaiken raksailun lomassa heilua enemmän työmaalla kamera kourassa. Noita työmaakuvia olisi mukava selailla itsekin enemmän sitten joskus tulevaisuudessa ;)

   Delete
 3. Hyvä hyvä :) ! Miten sitä arvostaakaan valkoista pintaa, näyttää niin raikkaalta ja no, valmiilta.

  ReplyDelete
 4. Yes, hyvä hyvä! Näyttää niin raikkaalta tuo valkoinen ja no, valmiilta :) !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valkoisen pinnan näkeminen saa kyllä tämän tytön sydämen heittämään ilosta aina pari ylimääräistä volttia, kun avaamme raksaoven :D

   Delete
 5. Replies
  1. Tuo valo on sellainen asia, jota jaksan aina hämmästellä ja ihastella, kun saavumme työmaalle. Valmistumassa on oikea valon talo ;)

   Delete
 6. Oho, en ole tajunnutkaan, että teillä ollaan jo näin pitkällä. Tuo tasoitustyö on tosiaan valtava urakka kivitalossa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei mekään oikein tajuta, miten pitkällä jo ollaan. Mutta kyllähän tämän pitkän blogihiljaisuuden aikana on täytynyt jotain tapahtua. Ihanaa ehtiä myös näyttämään teille urakan valmistumista. Ja nuo tasoitetyöt: raskasta mutta ah! samalla niin palkitsevaa. Minulla on uusi lempiharrastus: kivitalon seinän tasoitustyöt :D

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig