Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

May 23, 2014

MELKEIN VALMISOlemme kaikessa hiljaisuudessa tehneet melkein valmiiksi yhden talon, juhlineet häitä ja liotelleet varpaitamme Välimeressä. Päivät, viikot ja kuukaudet ovat sekoittuneet yhdeksi sekamelskaksi, jossa on kerroksittain tasoitetta, litroittain valkoista maalia, onnea, iloa ja aurinkoa sekä satunnaisia myrskypilviä.

Eilen nakkelimme jääkaapista kassillisen ruokaa roskakoriin (tämä ei todellakaan ole ollut tapana) ja totesimme, että kotona ei ole tullut käytyä muuta kuin nukkumassa (eikä aina sitäkään). Jääkaappi jääköön ammottamaan tyhjyyttään. Seuraavan kuukauden ruokailumme tulee olemaan jälleen aikalailla nakki ja sämpylä painotteista kuten se on ollut viimeiset kaksi kuukautta.

Onneksi matkalta mukaan tarttuneet tuliaiset eivät ole pilaantuvaa sorttia. Uuden keittiön sekä kylpyhuoneiden kalusteiden toimitusaikaan on jäljellä enää kaksi viikkoa ja alkuviikosta saimme viimein tilaukseen myös kaikki kodinkoneet sekä hanat.

Tässä kuussa tuli ajankohtaiseksi myös nykyisen asuntomme irtisanominen. Saa nähdä olemmeko vielä ensi kuun jälkeenkin ulkoruokinnassa vai joko talo on ihan oikeasti muuttokunnossa. Meillä on asian suhteen suuret toiveet: maalämpö on kytketty ja käytössä, vesi ja viemärilinjat kytketty ja vesimittari asennettu, sisäpuolet tasoitettu ja katot laskettu, wc:t vesieristetty ja laatoitettu. Kesäkuun alussa olisi tarkoitus pinnoittaa alakerran lattia ja asentaa kaikki mööpelit ja muut nippelit. Kai sitä voi jo viimeistään tämän jälkeen taloksi kutsua?
SHARE:

6 comments

 1. Vau, upeelta kuulostaa! Nyt on ihan loppusuora teillä jo käsillä :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Välillä tosiaan tuntuu, että on jo "loppusuora" lähellä. Toistaalta taas, että vielä on ne "suurimmat" ponnistukset edessä, kun raksasta pitäisi saada koti ;)

   Delete
 2. Iso työ takana, kohta saatte jo levätäkin. Odotan innolla kuvia ja kuulumisia uudesta kolostanne :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänään taas heiluin kameran kanssa työmaalla, kun alkoi helle heikottaa. Joku sisäinen sensuuri kuitenkin iski kun latailin tuhnuisia ja ryönäisiä kuvia koneelle. Jospa sitä saisi otettua hyvän (ja julkaisukelpoisen) kuvasaldon kolostamme, kun kaikki romut täytyy parin viikon sisällä siivota lattioiden tieltä ;)

   Delete
 3. Siis omia häitä? Onnea rutkasti, teillä on kyllä aikamoinen ruuhkavuosi menossa :) Ajattele, teillä on ihan just uusi koti, tämä vuosi on kyllä edennyt valon nopeudella!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No omiahan toki ;) Kiitoksia kovin onnesta! Kulunut vuosi on tosiaan mennyt rytinällä.. Mutta matkaan on tarttunut kasapäin onnellisia hetkiä eli saldona on kaikkiaan loisto vuosi :D

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig