Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

May 25, 2014

RAKSAKEITTIÖ

Helteiden myötä siirsimme raksakeittiömme tuolta makuuhuoneen nurkasta pihamaalle. Helteistä emme ole juuri ehtineet nauttimaan (ulkotöidenkin aika on vasta joskus hamassa tulevaisuudessa), mutta niinä hetkinä, kun nälkä yllättää, olemme saaneet pienen aavistuksen siitä millaista on istuskella omalla pihamaalla ja odotella grilliherkkujen valmistumista. Tällä hetkellä tämä kaikki on kuitenkin vielä aikalailla mielikuvituksemme varassa: tuolla sähkögrillillä saa grillattua lähinnä nakkeja eikä talomme etelänurkka (joka on toiminut nähtävästi työmiesten vessana!) viritä ainakaan hajujen puolesta mitenkään kovin kulinaristisiin kesäherkkutunnelmiin..

Kesäkeittiö siirtyi suosiolla takaisin "makuuhuoneeseen" ja kahvihetket omenapuun alla odottelevat ammoniakin hajun haihtumista talon nurkalta. Tämä on ihan ok: juoksuhodarit ja pystykahvit eivät liiemmin jarruta työtahtia ja tätä vauhtia pääsemme juhannuksena kokkailemaan jo ihan oikeassa keittiössä.

P.S. Päivittelemme Instagramiin ja Facebookiin reaaliaikaisempaa kuvasaldoa ja tilannekatsausta projektistamme. Tervetuloa mukaan!
SHARE:

6 comments

 1. Replies
  1. Raksan ainoa minimalistinen nurkka ja voi kun silmä ja mieli lepää tässä näkymässä kaiken sen "romun" keskellä ;)

   Delete
 2. Ulkopuolisille työmiehille pitäisi aina hankkia työmaavessa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No pitäisi joo :) Työmiesten sosiaali- ja taukotilat kuuluvat urakoitsijallemme (ja sis. urakkasopimukseen). Työmaakoppi on ollut tienposkessa, mutta jostain syystä joku valopää oli perustanut ulkovessan talonnurkalle, yäk!

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig