Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

May 24, 2014

TERVETULOA TUPAAN

Kerta täällä on nyt kuukausitolkulla huudeltu, että tupa valmistuu, niin täytyyhän sitä vihdoinkin vilauttaa muutamia kuviakin edistyksestä. Kuvissa näkyy yläkerran aula, työhuone sekä makuuhuone. Yläkerta odottelee vielä lattiaa, sähkökalusteita sekä pintamaalia. Alimmassa kuvassa näkyvään vaatehuoneeseen pitäisi vielä tilata komerot ja sitä myöten kaikki hankinnat alkavatkin vihdoin olla kasassa.

Raksabloggaajien blogeissa tuntuu olevan tällä hetkellä kovin hiljaista. Talot taitavat valmistua nyt kesän myötä niin kovalla tohinalla, ettei näppäimille juuri taida ehtiä? Tämä on ainakin vaivannut allekirjoittanutta. Töistä raksalle ja raksalta suihkun kautta suoraan untenmaille. "Yhteydenpito" ystäviin tapahtuu lähinnä facen kautta ja viimeisimpien päivitysten mukaan Suomi kylpee helteessä ja terassit ovat täyttyneet kisastudioista.

Näiden huojentavien uutisten myötä toivotan tasapuolisesti tsemppiä niin kaikille raksaajille, suomen jääkiekkojoukkueelle, kuin kaikille kesälomaa odottaville viikonlopun viettäjille. Hyvää työtä!
SHARE:

14 comments

 1. Replies
  1. No vaikka sellainen, mikä vietetään New Yorkissa ;) Vai oliko sekin pelkkää työtä?

   Delete
 2. Replies
  1. Kovasti jännää alkaa seuraamaan teidän uuden talon valmistumista!

   Delete
 3. Hyvältä alkaa näyttämään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt jo tosiaan hahmottaa tilat ihan eritavalla, kun jokapaikassa ei ole epämääräisiä ryönäkasoja :) Ja voihan Vekarus: meillä on sinulle edelleen jotain toimitettavaa auton peräkontissa!

   Delete
  2. Kyllä sen kerkiää :-)

   Meillä mies juuri ilmoitti, että niistä mökin taakse säilötyistä rakennusajan kasoista pitäisi päästä eroon. Totesin, että pitää vihdoinkin rakentaa se puumaja jätelaudoista eli josko taas päästäisiin rakentamaan :-)

   Delete
  3. Siinä olisikin taas kevyttä kesäpuuhaa :) Täytyy siis tosissaan toimittaa teille yksi rakentamisapuväline!

   Delete
 4. Upealta näyttää! Tsemppiä loppututistukseen :)

  ReplyDelete
 5. Näyttää kyllä niin upealta ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paras hetki raksatyöpäivän jälkeen on, kun kaikki muut ovat lähteneet ja kuljeskelemme talossa sulkemassa ovia ja ikkunoita yöksi. Silloin putkahtaa aina mieleen lämmin tunne: tämä on kohta meidän koti ♥

   Delete
 6. Replies
  1. Me too Noor! And soon it is going to be our new home <3

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig