Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

May 24, 2014

VILAUTUS

Unohtui ihan eilen vilauttaa.. Löytyipä matkoilta myös jotain uuteen taloonkin. Tuo patchwork sujahti kassiin muutaman teekupillisen ja pitkän hinnanhieronnan tuloksena. Ei epäilystäkään kumpi jäi lopulta "voitolle", mutta pääasia on, että asiakkaalle jäi mieluisa tuote ja tunne hyvistä kaupoista. Tämä matto pääsee tuomaan lämpöä alakerran betonilattialle, muistona unohtumattomasta matkasta.
SHARE:

8 comments

 1. Niin kaunis matto! En malta oottaa et nään paikoillaan :) Tsemppiä sinne loppurutistukseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Heini tsempistä. Täällä pakkaillaan (tai mies pakkailee ja minä en malta poistua koneelta) raksakamppeita "iltavuoroon". Tänä aurinkoisena aamuna on laiskottanut niin kovin, että lähtö raksalle on venähtänyt jo puoleen päivään ;) ..Mutta kyllä se tälläkin laiskottelulla valmistuu ja kesäkuun alussa pääsen sovittelemaan mattoa paikoilleen!

   Delete
 2. Ihana matto. Meillä oli vaikka minkälaisia tyynynpäällisiä tuotuna Istanbulista, mutta tuossa jossain vaiheessa ne tyhmänä hävitin, kun ei miellyttänyt. Nyt ne olisi taas ollut ihana kaivaa esinn, joten kyllä harmittaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on niin tuttua. Sisustustuotteiden kanssa käy vähän kuin vaatteiden. Tyyli ja maku kehittyy ja muuttuu, ja palaa taas sitten vuosikymmeniä taaksepäin ;) Kunpa aina osaisi ennustaa, mitä kaikkea kannattaakaan säilyttää, ettei sitten myöhemmin harmittaisi! Mutta tuossahan olisi hyvä syy uuteen Istanbulin matkaan.

   Delete
 3. Oi! Näyttää niin hyvälle!

  ReplyDelete
 4. Ooh, näyttää superhienolta!

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig