Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

May 27, 2014

YLÄKERRAN KODINHOITOHUONE

Yläkerran vaatehuoneen kodinhoitopiste alkaa olla tavaroita myöten toteutusvalmis. Pesukoneeksi ja kuivausrummuksi M valitsi mustat Gorenjen laitteet. Jospa nuo mustat laitteet innostavat miestä myös ihan käytännön pyykkihommiinkin (kommentti tuli heti vierestä: tässä huushollissa pestään pyykkiä yhdessä tasaisen epäsäännöllisesti).

Pyykkikoneiden alle rakennamme noin kymmensenttisen korotussokkelin, jotta työskentelykorkeus olisi miellyttävämpi. Koneiden päälle tulee taso pyykinviikkausta varten sekä pyykin kuivaamiseen musta vaateripustin. Yläkerran vaatehuone sijaitsee kätevästi samassa yhteydessä, joten eiköhän tämä helpota ainakin jollainlailla arjen pyörittämistä?

Vaateripustin: Annaleena Shop
Kodinkoneet: E-Kodinkoneet
Pyykinpesuaine: Lilly's Eco Clean
Pesuvati: Ikea
SHARE:

10 comments

 1. Upeaa suunnittelua, mustavalkoinen on kovasti omaankin mieleen! Kuivauspaikkana tuo koneiden yläpuoli voi olla huono kun kaikki vesi valuu alla olevalle tasolle/tavaroiden päälle. Mutta uskon ja tiedän että tilaan kertyy kuitenkin vaatteita kuivausrummusta ja tuossa kauniissa vaateripustimessa varmasi on hyvä niitä säilöä hetken aikaa jos ei heti kerkiä laittamaan omalle paikalle! ja onhan tuo vaateripustin muutenkin ilo silmälle vaikkei siinä mitään roikkuisikaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Erittäin hyvä pointti tuo veden valuminen. Pyykinkuivaus on aina hivenen ongelmallista. Tällä hetkellä meillä on kuivaustelineenä perus lankakuivain, jota sitten työnnämme yksiössämme jatkuvasti pois tieltä. Alla on laminaattilattia...

   Uskon kuitenkin tason kestävän (materiaalivalinta vaikuttaa tähän myös) oikein hyvin pyykin kuivausta. Keittiössämme on tällä hetkellä ihan perus Ikean laminaattitaso ja yläpuolella kuivauskaappi. Taso on edelleen ihan priimakunnossa :)

   Lisäsin blogisi lukulistaamme: hyviä vinkkejä, loistavia suunnitelmia ja kaunista työnjälkeä <3

   Delete
  2. AnonymousMay 27, 2014

   Eihän nyt lingotut vaatteet mitään vettä tiputa?

   Delete
  3. Pyykki tulee tosiaan suht kuivana koneesta vaikkei edes olisi mitään huippulinkoustehoa ;)

   Delete
  4. Jos tosiaan käyttää kuivuria suurimmalle osalle pyykeistä niin sitten ei tosiaan ole tuota vedenvalumisongelmaa laisinkaan! Itse kuivatan suurimman osan pyykeistä pyykinkuivaustelineessä joten ehkä pinttynyt tapani ajatteli heti vedenvalumista :)

   Kiitos blogikehuista, olet myös seurantalistallamme! Tapanne tehdä on mielenkiintoinen ja kaunis! Seuraan projektianne erittäin mielelläni jatkossakin! Kaunista kesää Majaan!

   Delete
 2. Samantyyppinen ripustin on suunnitteilla täälläkin ja nimen omaan tason yläpuolelle :) Varmaan joudutaan välillä ottamaan tuo perinteinen lankakuivainkin esiin, mutta suuren osan pyykistä pyöritän kuivurissa, joten eiköhän noilla selvitä. Hienoja suunnitelmia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuota pyykkiä tosiaan riittää niin, että kaikki mahdollisen kuivaimet tulevat varmasti käyttöön. Tällä hetkellä meillä kuivaa tyynyliina kameran jalustassa sekä Eero Aarnion Puppyn päässä. Kaikki muu tila on jo käytetty ;)

   Delete
 3. Upeita suunnitelmia. Tuo Annaleenan suunnittelema ripustin on myös minun mieleen. Tiedätkö mitä kautta ripustinta voi ostaa, en löytänyt netistä annaleena shop:a ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Annaleena Shop löytyy osoitteesta annaleena.se/shop. Tuolta löytyy myös tiedot jälleenmyyjistä. Tietääkseni Annaleenan oma verkkokauppakin on taas auki, joten ei kun vain tilaamaan :)

   Delete
 4. AnonymousMay 30, 2014

  Meillä haaveissa myös samanlainen ripustin. Asuntomessuilla viime kesänä jäi mieleen ja edelleen miellyttää silmää. Teille tulee kaunis koti!

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig