Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

June 9, 2014

"RAKENTAJAN IKEA" JA TEE-SE-ITSE HALKOKORI

Mitä saadaan aikaiseksi, kun kutsutaan joukko raksabloggareita viettämään raksailtaa rautakauppaan? No tietenkin tee-se-itse halkokorit (ohje) kotiinviemisiksi. Samalla, kun ruuvailimme korejamme kasaan, Byggmaxin myymäläpäällikkö kertoi meille kattavan tietoiskun ruuveista ja eritoten ruuvien valinnan vaikeudesta, tai no helppoudesta, kunhan vain valitsee oikean tuotteen oikeaan käyttötarkoitukseen.

Ruuvailuiden lisäksi iltaan kuului kierros sekä Byggmaxin konseptiin tutustuminen. Minulle ainakin uutta tietoa oli se, että vaikka Byggmax onkin "rakentajan Ikea", on yli puolet tuotteista kotimaisia. Mikäli ei jää odottelemaan täsmätarjouksia tai ole tarvetta kilpailuttaa suuria määriä rakennustuotteita, on Byggmax todennäköisesti markkinoiden edullisin alallaan. Me emme ainakaan etsinnöistä huolimatta ole löytäneet toista tarjoajaa, joka pystyisi tarjoamaan yläkerran mäntylankut alle 18,70 neliöhintaan. Mikäli jossain joku on, otetaan tieto tietenkin ilolla vastaan.

Raksaillan yksi mukavimmista yksityiskohdista oli muiden bloggareiden tapaaminen. Oli ilo tutustua teihin arvoisat "kanssarakentajat" Kotina kivitalo, Villa Vertikaali, Aurinkopiha, Projekteista isoin sekä remppaava ja rakentamisesta haaveileva Plusmimmi.
SHARE:

4 comments

 1. Kotina Kivitalo blogissa jo ihailin halkokoria ja tämä sunkin on yhtä hieno :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tästä halkokorista en voi kyllä mitenkään ottaa täyttä kunniaa itselleni. Tuo toinen M toimi rakentajana ja minä lähinnä rakennuttajana :)

   Delete
 2. Halkokori näyttää hienolta, mutta täytyy kyllä myöntää, että mökille hankkimamme Aika Hali -puunkannin on ergonomialtaan superisti parempi kuin entinen, vastaavanlainen itse rakennettu. Saa tälläinen kevyemmilläkin voimilla varustettu ihminen kannettua täyden kopan puuta pitempiäkin matkoja, kun kannin nojaa jalkaa vasten. Suosittelen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, ei tuo ergonomialtaan ole välttämättä kaikkia stantardeja täyttävä, mutta itte tehty kuitenkin ;) Tuo Aika Hali on kyllä nätti!

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig