Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

June 17, 2014

RAKSASTA TALOKSI

Kohta vietetään keskikesän juhlaa ja juhlimisen aihetta on todellakin ilmassa.  Keittiö alkaa valmistua, terassit on valettu ja raksa alkaa pikkuhiljaa näyttää talolta. Mitäpä muuta (saunan lisäksi) sitä ihminen juhannuksena tarvitsee? Illat ja viikonloput ovat menneet tiukasti työmaalla. Instagramin ja Facebookin puolelle on ehtinyt kaiken raksailun lomassa päivittää välillä myös kuulumisia. Tältä siellä siis näyttää tällä hetkellä..
SHARE:

29 comments

 1. Teille tulee kyllä mahtava koti! Kaunista rouheutta ja tyylillä tehtyä, tykkään todella paljon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa, että tavoittelemamme tunnelma välittyy jo tässä vaiheessa :)

   Delete
 2. Siis mä en ehkä kestä tätä teidän tulevaa taloa. On jo nyt niin kaunis eikä huonekaluja ole edes paikoillaan...oih ja voih! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. (Hörähtelin työpöydän ääressä ääneen kommentillesi). Kiitos ilonhetkestä ja kauniista sanoista. Voi miten sydäntäni lämmittikään!

   Delete
 3. Näyttää niin hyvältä jo nyt! 😊

  ReplyDelete
 4. Hyvältä näyttää!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten ihanaa, että olet vielä siellä Mrs. K! Ja kiitos <3

   Delete
 5. Hyvältä näyttääkin! Ihanaa juhannusta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juhannus kului ihanan talohankkeemme parissa ;) Ja hyvä niin, pian on valmista! Toivattavasti teillä oli mitä rennoin ja ihanin juhannus <3

   Delete
 6. AnonymousJune 18, 2014

  Kaunista!

  ReplyDelete
 7. Aivan ihanan näköistä! Onko lattia Designbetonin tekemä? Mikä värisävy? Meille on nimittäin tulossa Designbetonin elämyslattia kuukauden päästä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Designbetoninhan tuo on :) Värisävynä Titanio ja päällä mattalakka. Minkä sävyinen lattia teille on tulossa?

   Delete
  2. Kiitos tiedosta. Tuo on siis ilmeisesti elämyslattia+. Meille on tulossa elämyslattia (ilman plussaa), jossa vähemmän värivaihtoehtoja ja referenssikohteita. Vaalean harmaa on nyt kuitenkin valittu, ja toivotaan että se näyttää yhtä hyvälle kuin teidän lattia. Aikoinaan teidän blogin löysin juuri betonilattioita koskevan postauksen kautta, joten kiitos, siitä on ollut paljon apua.

   Delete
 8. Näyttää kyllä todella upealta!

  ReplyDelete
 9. Näyttää todella upealle! Kyllä on raksalla ahertaminen kannattanut! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä tosiaan palkitsee ahertaminen Ja hyvähän siitä tulee, kun itse tekee ;) Ihana seurata teidän talon nousemista. Niin nopeasti humpsahtaa aika!

   Delete
 10. Näyttä kyllä upealta. Pitää etsiä mustaovi instagramista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo insta on ollut mitä parhain väline päivittää kuvamateriaalia, kun blogin pitämiseen ei tunnu tunnit vuorokaudessa millään riittävän raksan ollessa "loppusuoralla". Ihanaa, kun etsit :)

   Delete
 11. AnonymousJune 25, 2014

  Hei! Katoin ensimmäistä kertaa noita Instagram-kuvia. Olitte tehneet itse teräspalkin? Kertoisitkos tästä asiasta tarkemmin? Meillä rakennusprojekti menossa ja teräspalkkiristi tarvittaisiin, mutta on tosiaan hintavaa niin kiinnostaa eripaljon tuo asia :) -Anniina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me tosiaan haaveilimme teräspalkista, mutta koska aukon ylitykset onnistuivat suoraan onteloilla, ei teräspalkille ollut oikeasti tarvetta. Pelkästään "visuaalisista" syistä emme raaskineet teräspalkkiin tonneja tuhlata.

   Jonkulainen palkki suunnittelemaamme kohtaan oli kuitenkin saatava, joten päädyimme tekemään sen itse. Materiaaleina ovat koolinkilaudat sekä kipsilevy. Koolingeista tehtiin palkille runko ja rungon päälystimme levyillä. Levyjen saumat tasoitettiin ja koko palkki maalattiin kauttaaltaan valkoiseksi. Mikään kantava rakenne tämä ei ole. Ainoastaan "koriste" :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig