Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

June 23, 2014

VIIMEISIÄ VIEDÄÄN

Raksalla rytisee niin kovaa vauhtia ettei perässä pysy. Tästä erityiskiitos yhdelle ihanalle isälle, joka eilen vielä sahaili wc:den koteloita kahdeltatoista yöllä. Tänään yllätimme samaisen ahertajan yläkerran lautalattian kimpusta.

Keittiö on tasoja vaille valmis. WC:t odottavat vielä viime silausta ja takka hormiliitäntää. Pikkaisen vielä maalia nurkkiin ja sähkökalusteet paikoilleen. Raksa ei enää tunnu raksalta. Siitä on tulossa kovaa vauhtia koti.
SHARE:

32 comments

 1. Ihanan upean vaaleaa, lisää odotellessa! :)

  ReplyDelete
 2. Vau, mikä lattia! Todella kauniin vaalea. Meille asennettiin just alakertaan valkomattalakattu saarniparketti. Tykkään myös sen vaaleasta sävystä. Vaaleaksi petsattua lankkua myös mietittiin. Lautalattiassa on kyllä ihan joku oma tunnelmansa! <3 Pienten lasten kanssa ei kuitenkaan rohjettu laittaa sitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meille tuli myös ihan käytännönsyistä betonilattia alakertaan ;) Katsotaan, kuinka tuo lipeäkäsitelty lautalattia kestää arkea yläkerrassa, nyt se on ainakin tuoreena mitä ihanin!

   Delete
 3. Ihanaa, näyttää niin ihanalta!

  ReplyDelete
 4. Oi, sitä onnen määrää, kun koti alkaa valmistua! Todella hyvältä näyttää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt ei millään malttaisi pysyä työmaalta pois. Niin paljon tehtävää, ja niin vähän aikaa. Mutta, palapalalta se valmistuu, ja voi miten huikealta se tosiaan tuntuu :)

   Delete
 5. Beautiful white collection!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Maria! Those pics are some snap shots from our new house :)

   Delete
 6. AnonymousJune 24, 2014

  Wau minkä näköistä! Mitä tuo lattia tarkalleen ottaen on? Ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alakerrassa on mattalakattu betonilattia ja yläkerrassa lipeäkäsitelty lautalattia.

   Delete
 7. Aivan ihanan näköistä! :) Mielenkiinnolla oon seuraillu blogista raksan etenemistä. :) Mikä muuten tarkkaan ottaen tuo seinälamppu on? Kaikkea hyvää ja tsempit raksan viime silauksiin!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kauniista kommentista. Ihanaa, että olet seuraillut! Tuo valaisin on Flos 265.

   Delete
 8. Ihanan näköistä! kiva varmasti saada valmista ja nähdä tulosta. Meillä se on vielä edessä se kova urakka.. :) (www.kotinapytingit.blogspot.fi)
  Jään kyllä seurailemaan sun ideoita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kun linkitti blogisi: mahtavaa löytää uusia ihania tuttavuuksia! Jäämme myös seurailemaan 😊

   Delete
 9. Koirakin sopii sisustukseen. :) Kaunista on. Erityisesti lautalattia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koirat sopivat aina sisustukseen 😉 Tosin joku voisi olla toistakin mieltä tästä meidän kuolaavasta ja karvaavasta 40 kiloisesta rontista.. Lautalattia tuo ihanaa kontrastia moderniin tilaan ❤️

   Delete
 10. AnonymousJuly 09, 2014

  Hei, mistä teidän tuo talonumero on ja hohtaako tms pimeässä? :D Kiitos ja hyvältä näyttää. Mikä teidän koko talon koko on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, talonumero on Bauhausista. Talonumerossa on hämärätunnustimella syttyvä valo. Hinta oli muistaaksemme alleneljäkymppiä. Mukana oli myös tarranumerot sekä kirjaimet.. Vihjaise jos haluat tarkempaa tietoa, niin etsimme tarkemmat tuotetiedot paketista! Talomme kerrosala on kaikkinensa 231 josta huoneala 188 (sis. erillisen saunarakennuksen)

   Delete
 11. Mahtavan näköinen koti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Yksiön jälkeen tässä on hieman totuttelua ;)

   Delete
 12. AnonymousJuly 16, 2014

  Hei! Onnittelut hienosta projektista, on ollut ilo seurata etenemistä ja valintoja. Paljon on tietoa kertynyt plakkariin.

  Kilpailutamme juuri urakoitsijoita ja Piipponen on meilläkin yksi kandidaatti. Valitsisitteko samoin nyt kun työt on tehty?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, pahoittelut vastauksen venähtämisestä! Joko urakoitsijavalinta on vahvistunut? Kysymykseen valitsisimmeko samoin kuin nyt on vaikea vastata. Ei sen takia, että urakoitsijavalinta olisi meillä mennyt mitenkään pieleen, vaan lähinnä siitä syystä, ettei meillä ole vertailukohtaa. Näin julkisesti voimme kuitenkin sanoa urakoitsijasta, että se mitä luvattiin myös tehtiin ja se on mielestämme iso asia se! Siltä kannalta katsottuna valitsisimme varmasti samoin nyt, kun työt on tehty!

   Delete
  2. Hei, tämän viikon loppuun mennessä urakoitsija ja sitä kautta moni tärkeä muukin rooli täytetty. Kiitos paljon kommentista koskien teidän urakoitsijaa. Myyntivaiheessa ovat olleet aktiivisempia kuin moni muu. Se voi tietty johtua sekä palveluasenteesta tai siitä ettei töitä ole ainakaan liikaa. Teillä on kyllä upeaa lattiasta kattoon!

   Delete
 13. AnonymousJuly 17, 2014

  Upean näköistä! Puulattia meilläkin mietinnässä, ainoastaan kestävyys mietityttää.. Mitä puulajia teidän lattia on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yläkerran lattia on lipeäkäsiteltyä ympäripontattua mäntyä (28 mm). Puulattiaan tulee varmasti ajansaatossa kolhuja sekä puun elämisestä johtuvia rakoja sun muuta, mutta nämä kuuluvat mielestämme asiaan. Lattia tuntuu, tuoksuu ja näyttää kauniilta :)

   Delete
 14. Luoja kuinka upealta näyttää!
  Mä seuraan niin innolla teidän projektia tuolta Instasta, että unohdan välillä jättää blogiin puumerkkiä.
  Hyvä te ja teidän tiimi!
  Rapsutukset raksakoiruudelle. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana Image <3 Raksakoira-Manniselta hännänhuiskaus!

   Delete
 15. Meilläkin kovasti mietinnässä sekä lauta- että betonilattia. Kyselen taas käyttökokemuksia molemmista. Miten lattiat ovat kestäneet - onko tullut paljon naarmuja tms? :) Meillä pieni lapsi ja samanmallinen koiruus kuin teillä..

  Kiitos ihanasta blogista :)

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig