Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 28, 2014

FIRE IN THE WALL

Kun ulkona sataa kissoja ja koiria, ja olon on vallannut ihan karmea räkätauti, on aika laittaa lämpöä tupaan. Portaiden alle jäävä "hukkatila" täyttyi suurella takkasydämellä. Tuo talon keskellä oleva betonimöhkäleen lämmittämiseen ei yksi pesällinen aivan riittänyt, mutta betoniportaat lämpenivät aavistuksen. Talvella noita portaita on varmasti huomattavasti mukavampi tepsutella, kun jalkojen alla loimuaa liekki. Tuohon takan vasemmassa reunassa näkyvään syvennykseen on valmistumassa vielä puuvarasto. Enää betonilevyn maalaus sekä muutaman hyllyn kiinnitys. Eiköhän tuolla varastolla yksi talvi pärjätä!

When it's raining cats and dog it is time to light a fireplace! There is going to be a huge wood storage on the left side of the wall. I believe that we will survive over one winter!
SHARE:

24 comments

 1. Toistan varmaan itseäni, mutta teillä on niin vallan ihana koti!!

  ReplyDelete
 2. Mielettömän ihana ja harmoninen koti! <3

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. Tähän voi kyllä ihan rehellisesti vastata, että ei kaiu :) Tuo akustiikkamassa toimii yllättävän hyvin!

   Delete
 4. Minäkin toistan itseäni koko ajan, mutta ei voi kuin huokailla, niin täydellistä. Isännällekin aika ajoin näytän näitä kuvia ja yritän saada sen innostumaan kivitaloista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teillä on Johanna niin upea koti, että veikkaanpa että isäntää ei saa hevin innostumaan kivitalohankkeesta ;)

   Delete
 5. Loving your home. We are renovating too! Only halfway through. Can't wait to finish.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much <3 I have definitely come a return visit to see the progress of your renovation!

   Delete
 6. Teki mieli painottaa kommenttia voimasanoilla heti alkuunsa, mutta todetaan nyt kauniimmin: aivan järjettömän, sanattomaksi vetävän upea koti teillä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miten mahtava kommentti! Ponteva kiitos. Tämä saa hymyn huulilleni koko loppuviikoksi :)

   Delete
 7. Mistä noi mustat valaisimet ovat? Iiihanat!

  ReplyDelete
 8. Hei! Seurailetko yhä tuota blogin sähköpostilaatikkoa vai onko tämä kanava ainoastaan aktiivinen? Ystävällisin terveisin, ML

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, pyrin pitämään kaikki kanavat aktiivisina! Vastaan kaikkiin viesteihin ja kommentteihin jahka päivätöiltä, perheeltä ja talonrakentamiselta kerkiän :) Vastaan s-postikysymykseesi illalla. Pahoittelut pitkästä vastausajasta. Joko olette tehnyt urakoitsijavalinnan?

   Delete
 9. Hei Maja! Iso kiitos vastauksesta (ja sähköpostivastauksesta jo etukäteen) ja edelleen upeasta blogista. Olemme pohtineet blogin avaamista saneerausurakastamme mutta pelkäämme ettei aika vain kertakaikkiaan riitä kaikkeen. Vaikka on töissä tottunut pitämään naruja käsissä, tällä hetkellä narujen lisäksi on pallojakin niin monta ilmassa että hirvittää. Tämän viikon perjantaina edessä on pääurakoitsijavalinta, jännittävä paikka. Ensi viikon alussa allekirjoitamme urakkasopimuksen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olisi huikeaa päästä seuraamaan tuota teidän projektia! Odottelen linkkiä ;)

   Delete
 10. Teillä on niin i-ha-na koti!!! Voisin selata näitä kuvia loputtomiin. Tykkään hurjasti just tuosta niukasta väripaletista ja selkeistä pinnoista, betonin pehmeydestä ja tilojen ilmavuudesta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anni. Meillä taitaa olla samanlainen maku :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig