Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 7, 2014

MIKÄ ON KODIKASTA

Viime viikkojen parasta iltalukemista on ollut Talo Luckin blogipäivitykset Asuntomessujen tiimellyksestä ja erityisesti osio, joka kantaa nimeä "supinoita" saa nauruhermoni tärisemään kerta toisensa jälkeen. Luckin pariskunta toimii oman työnsä ohella messuesittelijöinä ja ovat aitiopaikalla kertomassa ja kuulemassa omasta kodistaan. Ja voi mitä tarinoita ja ajatuksia noihin messuviikkoihin mahtuukaan: ihastuksen huokauksia, äimistelyitä, "humoristisia" sutkautuksia ja kaikkea mitä sylki vain suuhun tuo niin hyvässä kuin pahassa. Tuo on varmasti yksi messujen antoisimmista ja kauheimmista kokemuksista, miten sen nyt sitten ikinä itse ottaa. Luckin pariskunta tuntuu ottavan kommentit vastaan avoimin mielin, uteliaina, iloisina ja sopivasti humoristisella asenteella.

Pienen pintariipaisun tuosta kaikesta saa bloggaamisen kautta, vaikka todennäköisesti suurin osa kommenteista ei ikinä päädykään pään sisältä näppäimille asti. Valinnat (varsinkin toisten tekemät) herättävät ajatuksia: "tuota en olisi itse ikimaailmassa valinnut" tai "miksi en tajunnut valita tuota" ovat varmaankin päällimmäisiä, mitä mieleen putkahtaa. Tämä on myös yksi blogien seuraamisen antoisimmista puolista: jakaa ideoita, ajatuksia ja mielipiteitä. Jotta tähän päädyttäisiin, täytyy myös antaa itsestään jotain. Vaikkapa sitten avata kotinsa ovet kaiken kansan töllisteltäväksi.

Yleensä jokaisella on selkeä mielipide siitä, mikä tekee kodista kodin. Koti on vähän niin kuin lempiruoka. Jos ei osaa sitä ihan heti suoralta kädeltä nimetä, pystyy ainakin aika nopeasti kertomaan mistä ei ainakaan tykkää.

Mikä tekee sinun kodista kodin? Tai vielä helpommin: mistä et tykkää?
SHARE:

8 comments

 1. Tuo Talo Luckin blogi on todellakin hauskaa luettavaa. Tosin minusta ei varmaan olisi itse kuulemaan oman talon kommentteja, niitä negatiivisia :) Mutta niinhän se on että jokainen tekee kodin oman maun mukaan ja oman näköisekseen. Ja teille voisin muuttaa vaikka heti ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tervetuloa :) Teillä on kyllä niin kaunis koti, että epäilen, jottako niita negtaviisia kommentteja tulisi! Mutta tosiaan kodin ratkaisut on suunniteltu aina oman maun ja oman elämän näköisiksi. Ja nämä ratkaisut ovat juuri niitä oikeita!

   Delete
 2. Joka ilta on vilaistava Heidin päivitykset messusupinoista! Hienoa, että heillä vielä huumorintajua riittää. Onhan kuukauden kestävä messuesittely, joka päiväisine puunauksineen, melkoinen työurakka. Varsinkin kun tietää, ettei sitä edeltävääkään aikaan ihan kattoon syljeskelty. Talo Luck atriumpihoineen on mahtava, mutta minä kaipaan kotiini puupintoja. Ne rauhoittaa ja pehmentää tilaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin kaipaan puuta. Alakertaan en erittäin hyvästä lobbauksesta huolimatta saanut kuin puisen leikkulaudan, mutta yläkerran puulattia ja saunatuvan puupaneelit tuovat juuri sopivaa kontrastia kaiken betonin keskelle :)

   Delete
 3. Minusta kodin tekee omat tavarat (ne arkiset esineetkin voi hankkia kauniina), kirjat, lehtipinot, viherkasvit ja tekstiilit. Lapsiperheissä lasten lelut ja askartelut. Sisustusmielessä maanläheinen väritys, harmaat eri sävyt ja puupintojen käyttö. Myös ne lapsuudenkotoa perityt rakkaat kalusteet ovat kotoisia. Jokainen kuitenkin tavallaan. Minunkin korviini sattui Luckissa käydessä, kun joku ihmetteli pihalla, että "onko tämä muka talo" ? :). Komea talo oli, varsinkin arkkitehtuuriltaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Listasi olisi voinut olla näiltä näppäimiltä. Juuri nuo mainitsemasi asia tekevät tilasta kodin <3

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig