Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 4, 2014

RIGHT NOW

Elokuu ja arki. Koti näyttää tismalleen samalta, kuin aamulla painaessamme oven perässämme kiinni. Tavarat lojuvat mikä missäkin, keittiön tekniikkaseinän yläosa odottelee edelleen maalausta eikä kukaan ollut pedannut vuodetta poissa ollessamme. Kaikki on siis juuri niin kuin pitääkin. Ja tästä on hyvä jatkaa..
SHARE:

8 comments

 1. Näyttää niin ihanalle vaikka sänky on petaamatta ja tavarat pöydällä :)

  ReplyDelete
 2. Kuinka kaunis tuo ensimmäinen kuva, oih!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuota maisema luo huoneeseen aika hienon taulun :D

   Delete
 3. I admire your way of presenting your renovation work, your attention to detail. This is an interesting story that I've recently discovered and read in full. A story with a fantastic House. Congratulations!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much Bianca for your kind words. I'm glad that you found us <3

   Delete
 4. Heippa! Olisiko tuo Tom Dixonin beat light fat -valaisin liian pieni yksinään 175 cm pitkälle pöydälle? Koomisen näköinen? En ole nähnyt luonnossa noita valaisimia paitsi isoissa halleissa, joten en osaa hahmottaa kokoa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se, miten tuo Beat Light Fat toimii yksinään, riippuu hyvin paljon tilasta, jossa ruokapöytä on. Jos pöydän päälle kaivataan enemmän valoa, ei yksi Dixon riittäne tähän (lamppu on aika syvällä valaisimen kuvun sisällä). Kannattaa pyytää valaisin liikkeestä kokeiltavaksi. Näin ei tule tehtyä kallista hukkaostosta, jos valaisin ei jostain syystä sovi :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig