Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

August 1, 2014

SOMETHING OLD, SOMETHING NEW

Marmoripöytä löysi paikkansa sohvan vierestä. Pöytäsarjan toinen osa on vielä "verstaalla". Heti kun vain tuotanto on valmis (tämä vaatii vielä vierailun rautakaupassa), julkaisen toisen osan tästä pikku projektista. Muutama sata neliötä nielaisee huonekaluja huomattavasti enemmän kuin 30-neliön yksiö.. Tässä riittääkin mukavasti nikkarointipuuhaa.

Kodista löytyy kuvattavia kulmia, kun oikein tiukkaan rajailee. Todellisuus on kuitenkin jotain ihan toista: puuttuvia kaapinovia, roikkuvia sähköjohtoja sekä epämääräistä roinaa nurkissa. Mutta kun katselee kameran linssin läpi, näkee jo häivähdyksen siitä, miltä täällä tulee näyttämään, kun oikein päästään asumaan. Helpompihan toki olisi marssia kauppaan ja ostaa valmiina, mutta itse tehden on paljon hauskempaa. Ja onhan tämä toki myös kustannuskysymys. Omat näpertelyt tuovat myös mukavasti kerroksellisuutta hankittujen esineiden sekaan. Eli tehdään se, mitä pystytään. Muu tulee sitten ajan myötä.
SHARE:

8 comments

 1. Pöytä on upea omalla paikallaan. Seuraan kyllä suurella mielenkiinnolla kuvia uudesta kodistanne. Se vaikuttaa aivan huikealta.

  ReplyDelete
 2. Tuntuu aika tyhmälle toistaa itseään, mutta mitä muutakaan sitä voi sanoa kuin ihanan näköistä! Nuo portaat <3

  ReplyDelete
 3. Mä niin toistan itseäni, mutta näyttää vaan niin upealta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyypä tehdä postaus vähän toisista kuvakulmista! Silloin komentti on todennäköisesti "aika kamala" ;)

   Delete
 4. Uusi kotinne näyttää ihanalle! Mistä olet hankkinut tuon marmorilevyn? Etsiskelen itse samantyylistä.
  Mirka | Kauniit neliöt

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Mirka, kiitos kauniista kommentista!
   Tuo "marmorilevy" on oikeasti kontaktimuovia ;) Pöytä on tuunattu Ikean Vittsjö-pöydästä (http://mustaovi.blogspot.fi/2014/07/diy-marble-sidetable.html). Oikeaa marmorilevyn palasta voisi kysellä esimerkiksi Loimaan Kiveltä http://www.loimaankivi.fi/bianco_carrara.php

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig