Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

October 10, 2014

FIVE COLORS: GREENSain Koti Aurorassa ja Muotoseikka -blogeista todellisen haasteen. "Yksi väri. Yksi päivä. Haasteen tarkoituksena on löytää kodista 5 väriä ja esitellä ne eri päivinä ja haastaa jokaisena päivänä joku mukaan."

Tuota, kröhöm.. Tässä talossa ei vielä ole nähty varsinaista väri-ilottelua. Hyvä kun on saatu seinät pohjamaalattua ja sänky kannettua sisään.. Tästä huolimatta tartuin tähän haasteeseen innolla ja ilolla. Kliseisesti voisi sanoa, että työssä tulee oltua niin paljon värien kanssa tekemisissä, että kodiksi kelpaa ihan vain tyhjä valkoinen kangas. Tuota kangasta on kuitenkin mukava värittää mielen ja tunteen mukaan ja tästä syntyy mielestäni juuri omannäköinen ja makuinen sisustus.

Kukkia kastellessani päätin aloittaa haasteen siitä helpoimmasta eli vihreästä. Jotta en kuitenkaan olisi mennyt sieltä, mistä aita on matalin jätin kukkien kuvaamisen toiseen kertaan. Ja löytyihän sitä väriä muualtakin kuin viherkasveista. Kameran linssi poimi tuolille jääneen torkkupeiton, Kupittaan norsun sekä tarjottimen, jonka olen ostanut joskus aikaa sitten talon terassille somisteeksi.

Haluaisin haastaa mukaan Raw Design blogin Peetan aikalailla samoista syistä joista Muotoseikan Vilja minut haastoi: olisi huisin mielenkiintoista nähdä, mitä värejä tyylitaituri Peeta poimii rouheasta ja mielenkiintoisesta kodistaan.

Ihanaa ja rentoa viikonloppua. Tämä tyttö on saanut taas sellaisen kipinän bloggaamiseen, että ihan naurattaa.

P.S. Alkuperäinen haaste on lähtöisin Syhinä-blogista. Kiitos Syhi ja All you need is whiten Satu mielenkiintoisesta avauksesta!

Five days, five colors.. Here are some green items from our home.
SHARE:

13 comments

 1. Replies
  1. Seuraava väri on jo myös tiedossa, mutta tämän jälkeen tehtävä vaikeutuu huomattavasti :D

   Delete
 2. Jopas löytyikin väriä :) Kauniita kuvia ja symppis-ronsu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, löytyihän sitä kun oikein kaivoi :)

   Delete
 3. Kauniit kuvat ja ihana vihreän sävy tuossa Kupittaan saven norsussa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo Kupittaan saven norsu-kaunokainen on oikea aarre 30-luvulta :)

   Delete
 4. Ihana korostus/effektiväri! Meiltä tuota vihreetä ei taida löytyä kuin kasveista mutta tästä sain jo monta ideaa :)

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä olen pitänyt kotiamme toistaiseksi melko värittömämmiltä, mutta kyllähän tuota väriä löytyykin kummasti. Inspiroiduin viherkasveista ja jopas alkoi vihreää löytymään muualtakin :)

   Delete
 5. Mielettömän kaunis vihreä - olisiko jopa smaragdinvihreä. Kiva, että otit haasteen vastaan!

  ReplyDelete
 6. Ai katos, mulla oli mennyt tää ihan ohi! Missä lie reissussa ollut kun nyt eksyin blogiasi tarkemmin lueskelemaan ja löysin tämän postauksen. Mietinkin juuri että hauska haaste ja kappas, sieltähän se haaste mulle tulikin hehe. nyt kyllä pistit tosin aika pahan, että ihan viisi väriä pitäisi löytää kodista :D nooh ehkä täältä just sen verran jotain sävyjä saa kaivettua, jos nyt kerrankin koittaisi kallistua muihin kuin harmaaseen, valkoiseen tai mustaan.. ihania vihreitä juttuja teillä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt taisi kyllä käydä niin, että minä lahopää en edes muistanut vinkata sinulle haasteesta! Mahtavaa, että tästä huolimatta löysit haasteen ja vielä mahtavampaa, että tartuit asiaan. Kiitos siis kovin <3 Jään innolla odottamaan, mitä värejä harmaan, musta ja valkoisen lisäksi teiltä löytyy :)

   Delete
  2. hahaa täällä on sittenkin semmonen yllärikortti hihassa, että kukaan ei arvaakaan!

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig