Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

October 12, 2014

FIVE COLORS: RED

Tämän päivän väri-inspiraatio löytyi keittiöstä ja tarkemmin sanottuna eräästä punapaitaisesta miehestä, jonka yllätin kahvia keittämästä. Punaista löytyy kodsitamme myös Block-valaisimen johdosta sekä tuosta hieman kummallisesta kasvista, joka aika ajoin ilahduttaa meitä punaisilla (mielestäni hivenen perversseillä) kukilla..

Haasteessa on näiden punaisten kuvien myötä ylitetty puoliväli. Kaksi väriä olisi vielä poimimatta ja pää raksuttaa jo kuumeisesti, mitä voisin mahdollisesti kodistamme kuviin poimia. Tehtävä ei todistetusti ole helppo, muttei toivottavasti täysin mahdotonkaan.

Seuraavaksi haluaisin haastaa mukaan Modernisti kodikkaan Kertun. "Yksi väri. Yksi päivä. Haasteen tarkoituksena on löytää kodista 5 väriä ja esitellä ne eri päivinä ja haastaa jokaisena päivänä joku mukaan."

Alkuperäinen haaste on lähtöisin Syhinä-blogista.

Five days, five colors.. Here are some red items from our home.  
SHARE:

16 comments

 1. Tätä haastetta on hauska seurata! Ihania kuvia yksityiskohdista sulla :) Huippua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on ollut aika haastava tehtävä, mutta sitäkin hauskempi. Tosin olisi mukava kuvata myös vähän laajempia kokonaisuuksia, mutta nuo värit ovat meillä kyllä vielä toistaiseksi aika piilossa :)

   Delete
 2. Tämä haaste antaa kyllä mukavan näkökulman valokuvien valintaan. Ihana punainen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on mukavaa vaihtelua ja tulee kerrankin kuvattua myös jotain muuta kuin betoniseinää :D

   Delete
 3. Kiitos Maja! Otan haasteen vastaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huippua! Jään innolla odottamaan poimintojasi :)

   Delete
 4. Kauniita kuvia taas kerran. :) Haaste on tosi hauska, erityisesti neutraalin sävyisessä kodissa toteutettuna todellinen haaste!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Liina <3 Neutraalinsävyisessä kodissa tämä on tosiaan todellinen haaste :) Kotia on kuitenkin hauska tutkia uudesta kulmasta ja kuvistakin tulee tätä myötä vähän toisenlaisia..

   Delete
 5. Todella kauniita kuvia ja hauska tuo ensimmäinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Punainen paita on ehkä vähän tulkinnanvarainen eikä liity suoraan sisustukseen, mutta tilanne oli niin otollinen kuvankannalta, että menköön :) Tämä on ollut ihan huippuhauska haaste. Kiitos vielä kerran loistavasta ideasta <3

   Delete
  2. Kiva, että innostuit siitä! On ollut mielenkiintoista nähdä, mitä värejä teiltä löytyy :)

   Delete
  3. Vielä olisi kaksi jäljellä. Nyt kun ehtisi kotiin kuvailemaan ennen pimenäntuloa, niin saisi haasteen suoritettua kunnialla tämän viikon aikana :)

   Delete
 6. Mahtavat kuvat taas :-) Jos otat seuraavaksi väriksi harmaan tai valkoisen? ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, yritän välttää valkoista ja harmaata viimeiseen asti ;) Minulla olisi vielä kaksi väriä takataskussa. Tänään ehti pimeäntulo sotkea sen verran kuvaussuunnitelmia, että jäi juttu puolitiehen. Huomenna haaste jatkuu :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig