Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

October 3, 2014

OLD CHAIR UPHOLSTERY

Vapaapäivä ja pitkästä aikaa aikaa miettiä sisustusasioita. Talossa on ollut niin paljon puuhaa, että sisustus on jäänyt vähän lapsipuolen asemaan. Miljoona ideaa ja no, niin no, liian vähän aikaa. Mutta valitus sikseen ja toimeen.

Takkamme edessä on noin 20 neliön alue, jota voisi kutsua kai olohuoneeksi. Tai takkahuoneeksi. Tai tuvaksi. Tai loungeksi. Riippuu millä päällä on ja miten tilaa haluaa ajatella. Me ajattelimme tilaa aika joustavana käsitteenä taloa suunnitellessamme eikä huoneille annettu niin tiukkoja määritelmiä. Kun tilat jatkuvat ilman ovia ja kynnyksiä on tila vain tilaa. Tällaisen epätilan parhaita puolia on avaruuden tunne ja yhtenäisyys ja huonona puolena se, että jostain syystä jollain suomalaisilla tuntuu olevan kovin suuri oman tilan kaipuu. Tämä kirvoittaa joskus keskustelua siitä, pitäisikö jokaiselle rajata tiukasti oma kymmenen neliön alueensa. Me emme tätä halunneet ja vieraatkin voivat olla kyläillessään täysin  huoletta: vessassa on ovi ja lukko, joten yksityisyys on tarvittaessa turvattu.

Mutta jaarittelut sikseen ja takaisin siihen tärkeimpään eli sisustukseen. Jatkamme hieman epätyypillisiä valintoja tuon takan edessä olevan tilan suhteen. Meillä oli vanhana peruna 50-luvun nojatuoli, joka kaipaa päällystämistä. Tuo nojatuoli saa kaverikseen kolme muuta tuolia sekä erikokoisia pyöreitä pöytiä. Tästä juontaa tuo aikaisemmin mainitsemani, hivenen teennäinen lounge-nimitys. Tuolivalinnat ovat valmiit. Kangasvalinnat ovat viittä vaille valmiit.  Seuraavaksi enää päätös siitä, revitelläänkö ihan villinä ja verhoillaan yksi tuoli jollain värillä vai mennääkö perustutulla harmaalla linjalla?

Our 50-century chair needs a new coating. The room is becoming the other three lounge chairs and small round tables. Armchair selections have already been made. Still need to choose fabrics: colorful or gray?
SHARE:

8 comments

 1. Kerrassaan hurmaava tuo teidän 50-luvun tuoli. Harmaa on aina varma valinta mikäli värillinen tuoli alkaa jossain vaiheessa kyllästyttämään. Itselläni on myös tällä hetkellä menossa kahden 60-luvun neitokaisen kunnostus ja verhoilu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmaa on tosiaan hyvin ajaton vaihtoehto. Valinta alkaa olla pikkuhiljaa aika selvä :)

   Delete
 2. Mä näkisin tossa tumman harmaan huopakankaan. Oon kyllä ihan varma, että minkä tahansa valitsetkin, siitä tulee upea :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Great minds think alike.. ;) Harmaa huopa on ollut minunkin ykkösvalintani!

   Delete
 3. Minä ehkä revittelisin yhden tuolin verran jollain värillä.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä juuri, kun tuoleja tulisi kuitenkin neljä.. Ehköpä joku murrettu väri?

   Delete
 4. En kestä miten ihana koti teillä on!! Uusi seuraaja löysi tiensä tänne..:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista :) Miten mukavaa, että löysit <3

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig