Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

October 14, 2014

PERFECT BLACK

Syksyn aikana olemme ehtineet myös viimeistellä taloa ulkopuolelta. Päärakennuksen rappauksen aika on vasta ensi keväänä, mutta sitä ennen meidän piti saada puuverhoiltu saunarakennuksemme säältä suojaan. Etsimme pitkään juuri "sitä oikeaa" mustan sävyä. Toiveenamme oli, että talo ei näyttäisi maalatulta vaan pinta muistuttaisi enemmän hiiltynyttä puuta, jossa puun syyt saavat näkyä.

Löysimme käyttötarkoitukseemme täydellisen mustan Teknoksen Woodex Aqua Solid -peittosuojasta*, jonka ripeä talkooporukkamme suti seinille yhdessä päivässä. Lopputuloksesta tuli juuri sellainen, kuin toivoimme. Maali peitti sopivasti, muttei liikaa, oli helppo levittää eikä valunut ja pinnasta tuli tasainen olematta kuitenkaan liian maalatun näköinen. Käytimme myös saman sarjan valkoista päärakennuksen kattolaudoituksiin.

Aurinkoinen syyssää helli talkooporukkaamme ja saimme urakan melkein päätökseen. Ensi kevään rappauksen yhteydessä viimeistelemme vielä loput päärakennuksen puuosat sekä terassin rimoitukset.

Illalla oli mukava vielä istuskella porukalla aurinkoisella terassilla ja grillailla talkooevääksi hamppareita, joihin olimme jo aamulla pyöräyttäneet briossit ja pihvit valmiiksi. Katselimme pihamaata, joka ei enää niin paljon muistuta työmaata ja aloimme puolivakavissamme suunnitella jo ensi kevään savottaa.

Sitä ennen aiomme kuitenkin vetäytyä takaisin sisätiloihin ja nauttia takkatulen lämmöstä ja kaikesta siitä, mitä olemme kuluneen vuoden aikana saaneet aikaiseksi.

EDIT: Vielä lisäyksenä värikoodi mustalle eli tuote on Teknos Woodex Aqua Solid sävy 7310

During the autumn we have had time to finish the house from the outside. We were looking for a carbon black paint to our sauna-house for a while and found the perfect black from Teknos Group. 

*Tuote saatu bloginäkyvyyttä vastaan | Teknos
SHARE:

25 comments

 1. Oooh, se on täydellinen! Ja kiitos vinkistä, meillä on nimittäin sama valinta vielä edessä, mistä täydellinen musta :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tätä maalia kehtaa kyllä suositella! Itsekin saimme parhaat vinkit juurikin rakennusblogeja seuraamalla :)

   Delete
 2. Todella kauniin näköistä! Olette kyllä ahkeroineet tänä vuonna todella paljon :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, näitä talojuttuja on mukava puuhailla mitä parhaimman miehen ja ystäväporukan kanssa :) Ja kyllä vaan tuntuu mukavalta kun valmista syntyy!

   Delete
 3. Vau, musta väri on kyllä upea! Juuri tuollaisesta olen minäkin vähän haaveillut... Enää puuttuisi se talo, jonka voisi maalata ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkäpä se talokin sieltä joku päivä tulee? Haaveet ovat siitä ihania, että niitä voi myös mahdollisuuksien mukaan toteuttaa <3

   Delete
 4. Replies
  1. Tämä osui kyllä nappiin. Tuossa on hienointa se miten väri vaihtuu hiilenmustasta hopeaan auringon valon osuessa kohdalle. Juuri niin kuin hiiltynyt puu :)

   Delete
 5. Replies
  1. Vielä kun saamme talon rapattua on vaikutelma varmasti jopa dramaattisen vaikuttava: musta sauna ja valkoinen tupa ;)

   Delete
 6. Tosi tyylikästä! Meille haluan saunan seinät samassa hengessä mustaa vaneripanelia. Musta on uusi musta :) Marika / Kaksi Savua

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mustissa saunoissa on kyllä täydellinen tunnelma. Teidän saunasta tulee varmasti upea! Ihanaa seurata projektianne <3

   Delete
 7. Hurmaava sävy ja lopputulos! :)

  ReplyDelete
 8. Oi miten hieno! Justiinsa omassa blogissa hehkutin rakkauttani mustiin otsalautoihin, joissa jäi kanssa hienosti puun rouheus näkyviin. Tämä maali voisi olla meille se oikea julkisivujen laudoituksiin eli laitetaanpa nimi muistiin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä maalivalinta osui kyllä ihan nappiin! On ollut ihana seurata teidän projektinne edistymistä: kerrassaan upea talo tulossa! Tsemppiä ja jaksamista <3

   Delete
 9. Uskomatonta, miten saat raksahommatkin näyttämään kuvissa näin hyvältä. Tuo musta maali on täydellinen. Olisin maalannut meidänkin talon tumman läpikuultavalla, mutta pohjamaalaus ja talon rakennuttajien valinnat olivat esteenä.

  Niistä maalauksista (sisätiloihin) oli puhetta joskus kommenttiosastossa. Tässä olisi sinulle haaste:
  http://lisbet-e.indiedays.com/2014/10/29/sarestoniemi-seinallani/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä oli värin valinnan kanssa lähinnä esteenä urakoitsijamme, joka yritti muutamaan otteeseen lahjakkaasti sabotoida aikeemme läpikuultavan maalin käytössä ;) Lopputuloksesta tuli kuitenkin ihan kelvollinen. Tuo Teknoksen maali oli onneksi tarpeeksi peittävää, jotta virheet eivät loista niin silmille.

   Kiitos haasteesta. Minulla olisi jo valmiiksi katseltuna paikka valmiina maalaukselle :D

   Delete
 10. Hei, kiitos että sain lainata teidän keittiökuvia! :)
  Kuvat löytyvät tästä postauksesta: http://kaksinkaksiossa.blogspot.fi/2014/11/10-000-euroa-sisustusrahaa.html. Samalla haastoin sinutkin mukaan unelmoimaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos itsellesi linkistä ja haasteesta <3

   Delete
 11. Palaan vielä tähän aiheeseen, josko huomaisit kommentin vielä tänne vanhaan postaukseen? Käytittekö minkälaista pohjustetta maalin alla, vai laitoitteko suoraan puulle tuon?

  ReplyDelete
 12. Palaan vielä tähän aiheeseen, josko huomaisit kommentin vielä tänne vanhaan postaukseen? Käytittekö minkälaista pohjustetta maalin alla, vai laitoitteko suoraan puulle tuon?

  ReplyDelete
 13. Palaan vielä tähän aiheeseen, josko huomaisit kommentin vielä tänne vanhaan postaukseen? Käytittekö minkälaista pohjustetta maalin alla, vai laitoitteko suoraan puulle tuon?

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig