Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

October 7, 2014

PLYWOOD TOOLBOX

Eilinen vanerireissu oli oikea suksee. Eteisen kaapinovet alkavat hahmottumaan. Tähän tarvittiin reissu sekä rautakauppaan, tukkurille sekä liukuovien jälleenmyyjälle. Ensimmäisen byroon palvelusta en viitsi mainita muuta kuin että olipahan taas rautakauppa. Helsingin Konalassa sijaitsevat alumiiniprofiilitukku Timgrei sekä Kirenan jälleenmyyjä Päivän Peili taas kumosivat palvelullaan kaiken sen pahan mielen, mitä rautakaupassa kerkesin itseeni kehittää.

Alumiinitukussa innostuimme ostoksille sillä seurauksella, että lopulta seisoimme pihamaalla käsissämme viisimetrinen, valkoiseksi maalattu putki. Asiaa hetken tuumailtuamme lupasin ottaa putken olalle ja kävellä kotiin. Mies katsoi tässä vaiheessa minua hieman hitaasti ja tokaisi, että eiköhän kävellä yhdessä. Niin jäi auto tukun pihalle ja kaksi tee-se-itse rakentajaa lähti putken kanssa seikkailemaan pitkin Konalan raittia. Vaikka tanko oli suhteellisen kevyt, voitte kuvitella, että tuollainen ylipitkä, käsin kuljetettu kuorma aiheutti muutamia haasteellisia tilanteita, ennen kuin pääsimme metsien ja muutaman ojan kautta takaisin talolle. Voinen kokemuksesta jälleen viisastuneena sanoa: ei kannata yrittää oikoa.

Päivän saldona oli siis alumiinilistat kylpyhuoneen oveen, viisimetrinen porraskaide, kaksi mustaa melamiinilevyä, kahdeksan paria pyöriä ja neljä metriä liukuovikiskoa sekä yksi vatsatauti.

Lisäksi heräteostona Motonetista vanerinen työkalupakki kukkalaatikoksi.

I found a plywood toolbox from a local hardware store while we were looking for some material to our hallway cabinet.
SHARE:

17 comments

 1. Hih, olisin halunnut niiiin nähdä sen hanhenmarssin putken kanssa..!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tästä tapahtumasta oli pakko ottaa muistoksi kuva. Kuvassa ollaan rämpimässä juuri pahimmassa puskassa juuri ennen ojaa.. Pitääpä kysyä tuolta toiselta marssijalta, josko sen saisi julkaista :D

   Delete
  2. Yleisö vaatii tuon kuvan julkistamista :D

   Vaneripakki on tosi kiva, en tajunnutkaan, että Motonet myy myös jotain tuollaista.

   Delete
  3. Rautakaupoista on tullut tehtyä jos jonkinlaista löytöä, mutta ensimmäistä kertaa myös minun silmiin sattui Motonetissä jotain vähän erikoisempaa :)

   Delete
 2. Kannatetaan kuvan julkaisua :) Hieno työkalupakki!

  ReplyDelete
 3. Heh! Hyvä tarina. Eksyin jo monennenkohan kerran sun blogiisi. Tälläkertaa styleroomin kautta. Katsoin muuten juuri tota samaa työkalulaatikkoa lauantaina motonetissä silläsilmällä :D Ei ehkä ihan meidän tyyliin mene, mutta mietin, että hei - tossahan olis jollekkin makee juttu sisustukseen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten olenkaan iloinen, että eksyit. Ja tervetuloa vaan eksymään jälleen kerran! P.S. Ajattelin tehdä tuosta työkalulaatikosta ensi keväänä parvekkeelle yrttikehdon. Sitä ennen se saa talvehtia sisätiloissa kukkalaatikkona :)

   Delete
 4. Ihana työkalupakki, sopii teille mainiosti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. PItäähän sitä kukillakin olla oma raksapakki :)

   Delete
 5. Kaikkea kaunista sitä löytääkin yllättävistä paikoista. Ihailen aina myöskin kuviesi valoisuutta. Voisitko joskus kertoa, millä kameralla ja asetuksilla kuvaat näitä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minulla on kotikäytössä ihan perus Canonin järkkä. Säädän yleensä aina itse aukon ja valotusajan ja kuvaan jalustalla, jolloin saan vähän huonommassakin valossa pidemmän valotusajan. Jälkikäteen teen vielä photarilla raw-kuviin muutaman korjauksen, kuten tarkistan valkotasapainon, niin että valkoinen näyttää valkoiselta eikä esimerkiksi keltaiselta tai siniseltä.

   Delete
 6. Meillä taas on viime päivinä ajelutettu vanerilevyjä pitkin etelä-Helsinkiä (raksa-aidaksi) auton takakontissa kontti auki ja apukuski makuullaan selällään omalla penkillään, että levyt mahtuvat sisään. Kaikkea tää raksahomma teettää :D Marika / Kaksi Savua

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, näen niin tuon tilanteen! Kummasti nuo autot vetävät tavaraa, joskin jonkun täytyisi myös mahtua ajamaan ja toisen kenties olemaan kyydissä. Meillä mies ihan tosissaan uumoili, että se viisimetrinen tanko olisi mennyt henkilöatuoon :D

   Delete
 7. Niin hieno tuo vanerilaatikko! :) Vihdoin oikea syy minunkin mennä mieheni lempi-kauppaan, motonettiin! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, ei muuta kuin anova katse ja kaino "pyyntö": kulta, mennäänkö motonettiin? Voisi mies olla ihmeissään :D

   Delete
 8. I need a toolbox in my life! this one is very nice

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig