Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

October 9, 2014

SNEAK PEEK: LAUNDRY


Olen melkein joka kirjoituksessa maininnut niistä tekemättömistä nurkista. Yhtä nurkkaa saimme edistettyä viime viikonloppuna ja voi sitä riemua, kun saimme ensimmäistä kertaa kolmeen kuukauteen pestyä pyykkiä pesukoneella. Pienistä arkisista asioista ne suurimmat ilonaiheet tuntuvat syntyvän.

Talossamme on kaksi kodinhoitohuonetta, joista toinen sijaitsee yläkerrassa vaatehuoneen yhteydessä. Toinen kodinhoitohuone sijaitsee alakerrassa kuraeteisen yhteydessä. Sinne olisi toiveena joskus hankkia kuivauskaappi sekä edullinen tai käytetty pesukone koiran kurakamppeille.

Viikkaustason teimme yhdestä ylimääräisestä jääkaapin peitelevystä. Oikealla olevan sormiura piilotetaan otsalaudalla ja taso viimeistellään silikonisaumalla. Tason päälle olisi suunnitteilla vielä pyykinkuivausteline. Alkuperäistä suunnitelma voi vilkaista täältä.

The upstairs laundry room is just about ready.
SHARE:

33 comments

 1. Ne on niitä elämän suuria iloja, kun saa pyykkihuollon toimimaan. Tiedän tunteen. Pitkään pyykättiin autotallissa, kylmässä, kaiken maailman kamojen ja kaaoksen keskellä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kummasti sitä aina venyy, kun on pakko. Mutta kyllä voin kuvitella tuollaisen autotallipyykkihuollon jälkeen kunnon pesutilojen tulleen myös teille tarpeeseen ;)

   Delete
 2. Awesome, just saw that you have beautiful washing machine and tumble dryer from our Slovene company Gorenje. (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. My husband definitely wanted those Gorenjes and we have been very satidfied with the brand :)

   Delete
 3. Mielettömän tyylikkään näköistä! Nuo mustat koneet ovat ihanat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On mukavaa, että on vaihtoehtoja niille iänikuisille valkoisillekin. Tosin eivät kaikki niin näiden kodinkoneiden ulkonäöstä perusta. Laatu ja toimivuus toki ratkaisee. Mutta myös tässä suhteessa nämä ovat ainakin toistaiseksi olleet napakymppi :)

   Delete
 4. Replies
  1. Arjen pieniä iloja: tyylikkäät koneet :)

   Delete
 5. Meillä ei ole vuoteen ollut omaa pesukonetta ja kyllä sitä on ikävä. Tuota tunnetta odotellessa :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä kaipaa aika yllättäviä asioita, kuten pyykinpesukonetta ;) Mutta kyllä se vaan niin on että arki luistaa mukavammin, kun ei tarvitse pesusoikossa vaatteitaan kuukaudesta toiseen huljutella.. Toki, jos ei olisi edes kuullut mistään muusta vaihtoehdosta, kai sekin menisi :D

   Delete
 6. Hienot ja kauniit koneet mies valitsi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miehen makuun voi kyllä luottaa (ja onneksi meillä on hyvin samanlaiset mieltymykset!)

   Delete
 7. Miten kovaäänisiä noi koneet on? Itse en vois kuvitellakaan nukkuvani pyykinpesukoneeni viereisessä huoneessa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä uudet laitteet eivät pidä mitenkään mahdottoman suurta meteliä. Toki linkousvaiheessa tietää pyykkikoneen olevan päällä. Olemme ratkaisseet tämän "ongelman" tekemällä kodin taloustyöt silloin kun olemme hereillä ;)

   Delete
 8. Kaunista! Ja niin ymmärrän tuon oman pyykkärin koiralle! Meillekin hankittiin uuteen kotiin pesutorni enkä millään haluaisi laittaa koiran pyyhkeitä sinne (kurapyyhkeiden lisäksi meillä on raakaruokailussa pedin suojana käytettyjä pyyhkeitä, joissa on luumurua yms.). Aikaisemmin kerrostalossa asuessa kellarista löytyi vanha talouspesukone, jota ei juurikaan taloyhtiössä käytetty ja siten siellä oli hyvä pestä surutta koiran pyykit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on myös koiran pyyhkeet täynnä kaikenmaailman möhnää ja karvaa, joten ei niitä kovin mielellään pesukoneeseen laittaisi. Kaksi kodinhoitohuonetta voi kuulostaa aika ylelliseltä, mutta näin sai arjen rullaamaan paljon jouhevammin, kun eri kerroksissa hoidetaan eri toimintoja :)

   Delete
 9. Olen jo jonkin aikaa etsinyt mustaa pesukonetta. Oletko ollut tuohon merkkiin tyytyväinen? :)

  Ja pissst. Minulla on blogissa sinulle pieni haaste: http://muotoseikka.blogspot.fi/2014/10/vedevihrea-aqua.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laitteet ovat ainakin tämänhetkisen kokemuksen perusteella olleet oikein loistotuotteita. Ja tuo haaste.. Voi apua! Otetaan kuitenkin ilolla ja innolla vastaan <3

   Delete
 10. Onnea koneista! Me elettiin ekan talon rakennusaikana vuosi ilman tiskikonetta, ja jokailtaisten tiskisessioiden jälkeen se tuntui uudessa kodissa yhdeltä ihmeellisimmistä asioista, että tuo konee tekee oikeasti sen homman meidän puolesta. Siis se tiskaa, mahtavaa! Osaan siis eläytyä riemuunne :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin tuijotin tiskikonetta silmät pyöreinä, kuns en ensimmäisen kerran napsautin päälle. Siinä tovin töllötettyäni tajusin, että kyllähän tuo hoitaa homman ihan valvomattakin.. Muistaakseni tämän jälkeen heittäydyin hetkeksi sohvalle selälleni ja kuuntelin lumoutuneena hetken hiljaisuutta ;)

   Delete
 11. Erittäin hyvältä näyttää!! Ja voihan helkkari tuota kuvien laatua... Oikein on hyvää ja vimban päälle jälkeä!

  Hemmetti, just paiskasin voimieni tunnossa mun toimivan pesukoneen Kivikkoon ku piti saada liian nopee varastotila tyhjäks.... No. Turha itkee, on jo housuissa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen tarkkaillut noissa kuvahommissa alan parhaita ;) Ja voihan Kivikko. Täytyy pitää korvat auki, josko muillakin sattuisi lojumaan liian täysissä varastoissa toimivia pesukoneita!

   Delete
 12. Ihanan näköistä jopa tässäkin huoneessa :)

  ReplyDelete
 13. Upea, taidolla tehty tämäkin tila! Iso peukku mustille koneille, on muuten todella upeat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mukavaa, että nykyään löytyy noita mustia koneita ihan kohtuullisesta hintaluokasta.

   Delete
 14. Teittekö te koneiden alle jotain koroketta kuten tuolla teidän aiemmissa suunnitelmissa oli? Tästä saakin hyvää inspistä yhteen työn alla olevaan projektiin :) Kiitos siitä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Korokkeesta olisi tullut loppujen lopuksi liian matala, jotta siitä olisi ollut konkreettista hyötyä (pistorasiat sanelivat korkeuden). Mikäli saisin suunnitella tilan uudestaan, nostaisin hieman noita rasioita. Tosin tason työskentelykorkeus nousisi korokkeen myötä liian suureksi, joten saattaa olla, että jäisi kuitenkin juuri noin ;)

   Delete
 15. Heippa! Mistä tilasitte nuo Gorenjen koneet, pyysittekö tarjouksen suoraan valmistajalta? Netistä ei löytynyt muuta jämyä kuin gigantti ja siellä ei tuota sysimustaa kuivausrumpua ollut lainkaan. Entä vieläkö olette olleet käytössä tyytyväisiä? Onko lapsiperheelle riittävän hiljainen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, tilasimme Gorenjet E-Kodinkoneen kautta: http://www.e-kodinkoneet.fi. Olemme nyt vuoden käyttökokemuksen perusteella oikein tyytyväisiä. Pesukone ja kuivausrumpu sijaitsevat meillä yläkerrassa "avoimessa tilassa" eikä ainakaan tuolta kantaudu ääntä mitenkään häiritsevästi.

   Delete
 16. Vieläkö olette olleet tyytyväisiä Gorenjen koneisiin? Mustia kuivausrumpuja ei ole tullut vastaan muilta merkeiltä, joten saatamme päätyä samoihin koneisiin.

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig