Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

November 29, 2014

SOFT SATURDAY

Marraskuun viimeinen viikonloppu. Kuluneen viikon aikana olemme viimein ostaneet vanhaan nojatuoliin kankaan ja tilanneet kaksi uutta tuolia takan eteen. Samalla lähti tilaukseen sänky, joten ensi vuoden alussa pääsemme viimein valloittamaan myös yläkerran makuuhuoneen. Sauna valmistunee myös pikku hiljaa ja olo on kaiken kaaoksen jälkeen jokseenkin rauhallisen seesteinen.

Takan vierustan kotelo on myös hiljalleen täyttynyt koivuhaloista. Tuo puu tuo juuri sopivasti lämpöä kaiken harmauden keskelle. Pian taloon saapuu odotettuja vieraita piparitalkoiden merkeissä. Takkaan tuli ja terassille pari lyhtyä. Olemme valmiita vastaanottamaan joulukuun!

P.S. Kaivelin hieman blogiarkistoja ja huomasin muutamaan viestiin jääneen vastaamatta. Lämmin kiitos kaikille kommentoijille! Nyt pitäisi olla kaikkiin kysymyksiin vastattu ja lisää saa toki esittää.
SHARE:

15 comments

 1. Kuvista myös välittyy ihanan seesteinen tunnelma, upealta näyttää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Anne! Lauantai oli täydellisen seesteinen. Nyt jatkamme sunnuntailorvailua emmekä liikuta eväämmekään talopuuhien takia :D

   Delete
 2. Replies
  1. Tuota kasaa ei raaski polttaa, joten täytyy edelleen hakea kopalla polttopuut pihanperältä ;)

   Delete
 3. On kyllä kiva kontrasti puun ja betonin välillä! Ja tuo koirataulu on niin superhieno! Ihastelen sitä aina sun kuvissa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo Batdog-juliste jäi nojailemaan tuohon betoniseinään ja siihen se sopiikin yllättävän hyvin :)

   Delete
 4. Ihana, tuo koirataulu on minunkin suosikki:).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Batdog tuo aina hymyn huulille :) Meidän oma karvatyyppi tykkää rötköttää tuossa takan edessä, joten julistekaveri on siinä kätevästi aina vieressä!

   Delete
 5. Olet kyllä oikeassa, puu antaa mukavaa lämpöä. Visuaalisestikin :) Upeita kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jännä miten paljon voi tosiaan yleisilmeeseen vaikuttaa kasa koivuhalkoja. Onneksi teimme tuon syvennyksen: estetiikka kohtaa käytännön :)

   Delete
 6. Ihana koti teillä! Pakko kysyä, että mistä tuo matto on kun olen törmännyt siihen nyt niin monessa paikassa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Matto On Kodin1:n valikoimasta. Nimeltään Jalpaikka: http://www.kodin1.com/shop/fi/kodin1/anno-jalpaikka--matto-200x290cm-7154750--malli

   Delete
 7. Teidän koti on kyllä yksi syy mun kasvaneeseen betonivillitykseen. Olen jopa pyöritellyt mielessäni ajatusta betonilattiasta tulevaan taloomme. Mies pitäisi vielä vain käännyttää :D

  Mutta niin kaunista ja seesteistä. Ja mahtavaa, että rahaa ei ole pistetty kaikkiin kulmiin haisemaan vaan haettu myös edukkaampia ratkaisuja. Esimerkiksi teidän eteisen liukuovet on ihan mahtava oivallus!

  Tervetuloa katsomaan meidän alkuvaiheen pohdintoja. Edes talon materiaalia ei olla vielä päätetty :D www.kotitunteella.blogspot.fi

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig