Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

November 19, 2014

UTILITY ROOMVoitteko uskoa, että emme vieläkään ole saaneet verkkoyhteyttä taloomme. Tästä iso kiitos Elisalle. Mikäli joku Elisalla asiakaspalvelussa työskentelevä sattuu lukemaan tätä blogia, voisiko ystävällisesti välittää tietoa eteenpäin. Yhteydenottoa on odoteltu jo viitisen kuukautta!

Tämä blogiharrastus on sen verran riippuvainen noista yhteyksistä, että välillä meinaa iskeä epätoivo. Mutta onneksi hätä keinot keksii. Talon valmistumisesta lähtien olen opetellut bloggailemaan kännykällä. Täytyy kuitenkin tunnustaa, että kovin kätevää se ei ole.

Vaikka tietoliikenneyhteydet eivät toimikaan, tapahtuu talossa senkin edestä. Saimme viime viikonlopun aikana viimein asennettua kodinhoitohuoneeseen tason sekä altaan. Edellisellä viikolla saapuivat liukuovet Kirenalta.

Jos Elisalla homma tökkii pahemman kerran, luistaa sentään toisissa yrityksissä asiakaspalvelu sitäkin tehokkaammin. Satuin Habitaressa pysähtymään hetken mielijohteesta liukuovitoimittajan ständillä ja hetken valikoimaa tutkailtuani aloin valittamaan profiilittomien ovien löytämisen vaikeudesta. Meillä on ollut jo pidempään haaveissa mattavalkoiset, sileät ovet, mutta näitä ei ole löytynyt hanakasta hakemisesta huolimatta.

Habitaressa kuitenkin tärppäsi. Liukuovitoimittaja kertoi Kirenalta juuri poistuneen haluamamme laisen ovimallin, mutta tehtaalta saattaa löytyä vielä materiaalit tarvitsemaamme määrään. Tästä ilahtuneena lupasin palata asiaan heti maanantaina.

Habitarea seuraavana maanantaina laitoin viestiä liukuovitoimittajalle ja minuutin sisällä sähköpostiini putkahti vastaus. Tästä tunnin sisällä meillä oli jo pyörähtänyt mittamies ja tilaus lähti eteenpäin. Koska ovimalli oli jo poistumassa valikoimasta, saimme ovet puoleen hintaan. Tilauksesta neljän viikon kuluttua kotiin kannettuna saapui neljä valkoista profiilitonta ovea sekä kiskot. Materiaali on etsattua lasia: täysin peittävää ja pinnaltaan mattaa. Toimii kuulkaas täydellisesti kosteissa tiloissa ja ulkonäkökin miellyttää niin, että ihan ilostuttaa.

Suuri kiitos tästä kokonaisvaltaisesta ilonaiheesta (hyvästä palvelusta ja hinnasta sekä upeasta tuotteesta) Päivän Peilille.  Viimeinkin pääsen viimeistelemään kodinhoitohuoneen sisustusta. Haaveissa olisi ainakin pari Iittalan Aitio-hyllyä sekä muovimatto.

Finally we got the white sliding doors to our utility room. All the surfaces and furnitures are about ready and now I can put the final touch to the interior. I'm dreaming of Ittala Aitio-shelves and a nice plastic carpet.
SHARE:

31 comments

 1. No olipas tosiaan hyvää palvelua ja kuvissa näyttää taas ihan superhyvältä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Palvelu oli tosiaan äimistyttävän hyvää! Ja oli kyllä kelpo tuotekin ;)

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos Piia! Tämä huone on ollut meidän pieni murheenkryyni, mutta nyt alkaa helpottamaan ;)

   Delete
 3. Todella tyylikästä! Katselen aina teidän kodin kuvia kun haen inspiraatiota - kiitos!!!! Ja äärettömän hienoa palvelua olette saanet, hienoa (ette siis Elisalta, mur!!).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huh! Viestistäsi nousi ihan kylmät väreet. Miten huikean ihanaa, että saamme toimia yhtenä inspiraationlähteistäsi <3

   Delete
 4. Mahtavan hyvää palvelua Kirenalla! Ja harmi, että Elisalla tökkii, mutta et ole ainoa :( Hieno kodari kaiken kaikkiaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kodari alkaa viimein olemaan kuosissa ja "tapaus elisakin" luistaa viimein sutjakkaasti ;)

   Delete
 5. Sama eleettömän tyylikäs linja jatkuu kodissanne yhä vain. Kaunista, kaunista!

  ReplyDelete
 6. Onpas tosi kivan näköiset liukuovet! Ja tyylikästä on kaikki muukin :). Mahtavaa palvelua olette kyllä saaneet noiden liukuovien kanssa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ovet ovat paremmat, kuin uskalsimme edes toivoa! On mukava jakaa hyviä(kin) kokemuksia ja ihanaa lukea kommenttejanne. Lämmin kiitos :)

   Delete
 7. Megasuperhyperkauteus koiranpesupaikasta! Ehkä joskus, jonain päivänä meilläkin on tuollainen. Kaunis kodari kokonaisuudessaan ja olipa satumainen tuuri ovien kanssa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä koiranpesupaikka oli se, mitä viime joulukuun kurakeleillä kaipasimme yksiössämme niin, että välillä ihan itketti ;) Voi sitä onnea, kun hiekka ei enää rahise varpain alla. Vielä kun olisi joku patenttiratkaisu noihin koirankarvoisin :D

   Delete
 8. Niin tunnen tuskasi tuon netin suhteen! Arvaapa vain, miten paljon turhauttaa, kun tien alla menee Elisan valokuitu ihan talon vieressä, mutta kyseisellä firmalla on vain yksityisille soveltuva paketti siihen myynnissä, ei yrityksille?! Ja se ratkaisu, mikä heillä on tarjolla, täytyy sijoittaa fyysisesti kellarin varastoon, mistä langaton verkko ei kata muuta taloa... Voi elämä!

  Mutta jossain epäonnea, jossain onnea. Teillä näyttää käyneen iso mäihä liukuovien kanssa! Loistavaa, että saitte mieleiset. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä on niin riippuvainen noista yhteyksistä, että harmistus on tosiaan suuri, kun homma ei pelaa! Ikävä kuulla, että teillä on vastaavanlainen tilanne..

   Onneksi kuitenkin ilonaiheet riittävät sysäämään nuo murheet ainakin hetkellisesti syrjään. Kiitos kommentistasi <3

   Delete
 9. Meilläkin kesti netin saaminen vaikka kuinka kauan! Onneksi puhelimen nettikaistaa pystyy jakamaan ja siihen totuttiin niin, että kun netti vihdoin saatiin,saatoin silti jakaa puhelimen nettiä läppärille :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi tuo puhelimella jakaminen tosiaan toimii yllättävän hyvin! Muuten olisi kyllä aikalailla pimennossa :D

   Delete
 10. Hei, Onko lattiassa ja seinä maalattu maalilla tai mikrobetonilla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lattia ja kurasuihkun kohdalla oleva seinä ovat molemmat käsitelty mikrosementillä.

   Delete
 11. Käsittämättömän tyylikästä jälleen kerran, vaan mitäpä muutakaan teillä voisi olla! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässähän alkaa omakin vaatimustaso nousta. Jospa seuraava juttu onki sellainen tyylitön notkahdus :D

   Delete
 12. Aikamoinen tuuri liukuovien kanssa ja pointsit Kirenan asiakaspalvelulle! Ihmeellistä, miten vaikea on löytää yksinkertaisia ja selkeitä liukuovia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yksinkertaisella ja selkeällä on useimmiten pöyristyttävä hinta.. Mikäköhän siinäkin on?

   Delete
 13. Staili kodari. Noista liukuovista vielä... eikö Tank Indoorin kehyksettömät 032-ovet miellyttäneet, vaiko etkö keksinyt tutustua Tankin valkikoimiin? Meillä nimittäin jo edellisessä, 2009 rempatussa kodissa sellaiset, ja nyt olis tulossa myös. Niissä ei siis metallia muutoin kuin uppovetimessä (jonka senkin saa jättää pois tilauksesta). Ihana koti teillä valmistumassa! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Noita Tankeja mekin olemme pitkään katselleet sillä silmällä. Epäröimme kuitenkin kovin kuinka tuo viilupinta tulisi kestämään kurapisteen vieressä. Eteisessä nuukailimme ja teimme sileät liukuovet itse :)

   Delete
 14. Vihdoinkin mulla on aikaa koluta teidän postaukset läpi! Hirmuinen kiire ollut koko viimekuun lupun ja koko joulukuun.
  Ihan mielettömän huippu juttu, että löysitte liukkarit ja mikä tsägä! :D Iso peukku.
  Niin ja näyttää kertakaikkisen hyvältä.

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig