Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

November 20, 2014

WORK IN PROGRESS

Edellisen viikonlopun työlistamme oli loputon: saunan tekoa, kylpyhuoneiden tasojen asennusta, maalausta, paklaamista, sotkemista ja muutama vähän valmiimpi nurkka. Sillä aikaa kun mies mellasti kodinhoitohuoneen kimpussa, minä edistin askarteluhuonettamme. Huone sijaitsee yläkerrassa viherhuoneen kyljessä ja tilaa on mukavasti ovet avattuna parisenkymmentä neliötä. Vihdoinkin on paikka missä rötvätä.

Askarteluhuoneeseen halusin koko seinän levyisen ja korkuisen hyllysysteemin. Tarpeeksi kookas hylly syntyi samasta Sovellan hyllyjärjestelmästä kuin aulan kirjahyllykin. Toistaiseksi hylly kannattelee epämääräisen kasan kansioita, reunanauhoja, lehtileikkeitä, silitysraudan ja kaikenlaista rakennussälää. Tulevaisuus tulee tuskin olemaan koskaan kovin paljon silmiä hivelevämpi. Kunhan tavaroille löytyy oikeat paikat tulee hylly palvelemaan aikalailla samanlaisessa käyttötarkoituksessa: koko seinän leveydeltä materiaalia kaikenlaisiin mahdollisiin ja mahdottomiin projekteihin.

Tarpeeksi suuri työskentelytaso syntyi kolmemetrisestä vesivanerilevystä, jonka pinnan käsittelin valkoiseksi Teknoksen puolihimmeällä kalustemaalilla. Vielä vähän ruuvailua ja pientä hienosäätöä sekä pari sopivaa työtuolia niin työtila on valmis.

Our last weekend to-do-list was endless: we started to build the sauna and finished the bathrooms. Meanwhile my husband was doing the utility room I painted the desktop to our hobby room. Any longer cleaning and a few accessories and the room is complete.
SHARE:

12 comments

 1. Vitsi että sä saat kaiken näyttämään niin kauniilta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olipas ilo kuulla! Tämä esteetikko punastui silkasta mielihyvästä <3

   Delete
 2. Heippa!
  Näyttää tosi tasaiselta ja hienolta toi työskentelytaso! Millä maalasit? Sudilla vai telalla? Tuliko pinnasta kova, luuletko että kestäis ruokapöydän pintana;)? Kiitos:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, maalasin pinnan Teknoksen FUTURA AQUA 20 -kalustemaalilla. Hioin vesivanerin pinnan kevyesti ja telasin maalin kahteen kertaan vaahtomuovitelalla. Pinnasta tuli todella tasainen ja kaunis. Todellisen lujuuden pinta saavuttaa noin kuukauden kuluttua. Uskoisin kestävän erittäin hyvin myös ruokapöydän pintana, joten ei kun maalaamaan :)

   Delete
 3. Tulee varmasti tosi kiva työtila. Teillä on joka nurkassa niin kaunista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen yrittänyt poimia kuviin ne nurkista kauneimmat ;) Pikkuhiljaa alkaa loputkin nurkat olemaan suurin piirtein esittelykunnossa, joten lisää kuvia muun muassa työhuoneesta tulossa pian!

   Delete
 4. Rötvätä :D Meikkis rötvää vuoroin sängyssä ja sohvalla, koska työpöytä on valmis/toimitetaan vasta tammikuun lopulla ja siihen asti makkari/työpistettä toteutetaan vaan ideatasolla. Tavarat lattioilla, ou jee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh! Sohva tai sänky on oikein sopivia sellaiseen siistimpään rötväilyyn. Täytyy myöntää, että usein työskennellessä on läppäri sylissä sohvalla :)

   Delete
 5. Ihana! Meidän sekaisinhuone on alakerrassa, joten näkymä aukeaa olkkariin, nyyh...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sekaisuus ei niin haittaa, jos sotkut eivät ole jatkuvasti silmien edessä, mutta ymmärrän hyvin tuon teidän näkymän olohuoneesta. Meillä katseltiin pitkään ryönäistä eteistä ja kodinhoitohuonetta, jossa ei vieläkään ole ovea..

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig