Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

December 12, 2014

DO IT YOURSELF!

Ensimmäisen uuteen kotiimme ostetun huonekalun taru loppui lyhyeen. Valinta oli tehty, pankkitili tyhjennetty ja käsiraha maksettu. Tänään saimme ystävällisen soiton Mannerheimintien BoConcept Storesta, että tilaamaamme sänkyä ei pystytäkään toimittamaan ja rahat palautetaan tilille. Se siis siitä hetken ostohuumasta. Tili kiittää, mutta setelipino ei ole niin suuri, että sillä viitsisi öitään makoilla.

Tämä tarkoittaa taas yhtä asiaa.. Jos jostain ei saa, täytyy se tehdä itse.

BoConceptin sänkykopiosuunnitelma kuulostaa siis seuraavalta: ostetaan Ikeasta Nordli-sänkyrunko, päällystetään sängynpääty vaahtomuovilla ja Lauritzonin-hamppukankaalla sekä ommellaan samasta kankaasta Joutsenen-jättiuntuvatyynyihin päälliset, jotka kiinnitetään sängynpäätyyn kaksipuolisella tarranauhalla.

Uuden vuoden lupaus: ensi vuonna nukumme ihan oikeassa sängyssä. Eli eipä muuta kuin tuumasta toimeen!

We almost bought a new furniture to our new home. Today we found out that the BoConcept bed that we had bought is no more availible! So they promised to return our money and we had to made a plan B.. 

DIY-plan for the bed sounds like tihis: buy Nordli bed frame from Ikea, cover the headboard on
Lauritzon's hemp fabric and sew pillow cover from the same fabric.


New Year's promise: next year we sleep in right bed. So no sooner said than done!
SHARE:

16 comments

 1. Mahtavaa! Tai ei toki se, ettei tilattua sänkyä ikinä tullut - vaan se, että saamme seurata uuden DIY sängyn valmistumista täällä blogin puolella ;)

  Oikein leppoisaa viikonloppua, harmittavasta takaiskusta huolimatta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jutta! Sen siitä saa, kun yrittää kerrankin päästä helpolla ja ostaa valmista :D

   Delete
 2. Vähintäänkin nerokas tee-se-itse-peti. Tsemppiä väsäämiseen!

  ReplyDelete
 3. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta ja taitaa tulla itseasiassa parempi.
  Jutan tavoin innolla odotan sängyn valmistumista.

  ReplyDelete
 4. Wau, innolla seuraan projektia .))

  ReplyDelete
 5. Hybältä näyttää - tämäkin! Ole varsin uusi lukija ja huokailen täällä joka jutun jälkeen kun teillä on niin hienoa, ja käteviäkin olette!
  Meillä on pian muutto edessä ja sen myötä kylppäriremppa. Lattiaksi olen miettinyt tuollaista betonipinnotteen tapaista kuin kodinhoitohuoneessanne näyttäisi olevan. Voitko kertoa siitä lisää (tai ohjata oikeaan postaukseen/valmistajalle)? Minua kiinnostaisi lähinnä käyttöpinnan ominaisuudet ja köytännöllisyys. Onko/voiko olla liukas? Millainen siivota/huoltaa? Naarmuuntuuko/kuluuko helposti?
  Meillä tuonne kylppäriin tullaan harrastuskamojen kanssa eli mm. Ulkokengillä varmaan joskus? Kestääköhän tuollainen pinta vai olisiko perinteinen laatta varmempi ratkaisu?
  Kiitos jos viitsit vinkata.

  Olen myös etsinyt kuusi- tai kahdeksankulmaisia seinälaattoja sekä marmori(nnäköistä) laattaa. Onko vinkkejä niihin kun varmaan tässä vaiheessa osaat remppafirmojen tuotevalikoimat jo ulkoa ;)

  Jessy

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miten mahtavaa, että olet löytänyt tänne ja tervetuloa lukijaksi :)

   Meillä on mikrosementtipinnoitteessa mattalakka, joten pinta ei ole liukas. Kestävyydeltään tuo pinnoite ei ole missään nimessä laatan luokkaa. Tosin pinnoite on täysin saumaton ja voittaa siinä suhteessa laatan mennen tullen. Lattialle kovaa pudonneet terävät esineet saattavat tehdä koloja pintaan, mutta nämä voi paikata. Tee-se-itse mikrosementtipinnoitetta myyvät esimerkiksi Sbl ja Betonic. Meidän alakerran lattiapinnoitteen toteutti Design Betoni.

   Esimerkiksi Pukkilalta löytyy Natura-laattaa kuusikulmaisena. Väripaletti on mukavan luonnollinen. Kivitorilla on mielestäni aika kohtuulliset hinnat: esim. http://www.kivitori.fi/tuote/marmorilaatta-valkoinen-300x600-10mm/1333/

   Toivottavasti vinkeistä oli apua!

   Delete
 6. Onpa kyllä ihan tuo BoConceptin sänky. Teidän tekemästä tulee varmasti ainakin yhtä ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No juu, onhan se! Olimme katsoneet tätä sänkyä sillä silmässä jo ennen rakennusprojektin aloitusta.. Nyt täytyy vain tyytyä korvikkeeseen, mutta ei sekään ole huono se :D

   Delete
 7. Tuosta tulee varmasti cool! Lopputulosta jo odottaen, tosin veikkaan teidän odottavan vielä enemmän. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olemme niin kotiutuneet talomme alakertaan, että muutto yläkertaan suorastaan jännittää. Tästä syystä emme ole pitäneet sngyn hommaamisessakaan mitään suurempaa kiirettä ;) Ehkä kuitenkin on jo aika :D

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig