Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

December 18, 2014

"GOOD INTENTIONS"

Joko teillä alkavat olla jouluvalmistelut valmiina? Tänään, kun postilaatikkoon oli tipahtanut kaksi joulukorttia ymmärsin vasta konkreettisesti kuinka lähellä joulua ollaankaan.. Niin lähellä, että hyvistä aikeista ja liimapyssyn ostamisesta huolimatta jäi kortit tänä(kin) vuonna tekemättä.

Koska kotia ei sen kummemmin ole jouluun puettu, joulun tunnelma syntyy tänä vuonna hyvästä ruoasta, läsnäolosta ja takkatulen lämmöstä. Mikäli tulee sellainen tunne, saatamme kantaa kuusen tupaan. Jos sitä tunnetta ei tule, tyydymme ihastelemaan terassille jo marraskuussa viritettyjä kausivaloja. Kumpikin vaihtoehto on ihan yhtä hyvä. Koristeeksi kelvatkoon männynoksat ja Golden Pear -juliste. Talo on melkein valmis ja maassa  rauha. Mitäpä sitä ihminen voisi enempää toivoa.

P.S. Jos et vielä ole osallistunut Verso Designin lahjakorttiarvontaan, niin vielä olisi hetki aikaa. Huomenna arvotaan!

Are your christmas preparations already ready? Today I figured out that the christmas is so near that despite of good intentions I haven't done anything yet.

This year the christmas spirit is create by a good food, presence and fire place. We may carry the christmas tree inside or maybe not. Either way is good. Decorations will be a pine branch and The Golden Pear. The house is almost ready. What else can I wish.
SHARE:

6 comments

 1. Täällä on jouluvalmistelut hyvällä mallilla, viikonloppuna vielä siivotaan ja laitetaan kuusi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla Johanna! Teillä on varmasti upean tunnelmallinen joulu kauniissa Auroorassa <3

   Delete
 2. Männynoksat ovat kauniita, minäkin hain niitä maljakoihin! Mukavaa joulun odotusta :)

  ReplyDelete
 3. Tuosta takkatulen loimusta varmasti tulee roimasti joulun tunnelmaa, vaikka sen suurempia koristuksia ei olisikaan! Haemme pienen kuusen viikonloppuna, sitten kait koti alkaa olla valmiina jouluun :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takkatuli ja kynttilät. Siinä tosiaan aika takuuvarmat tunnelman virittäjät! Teidän valmistelut kuulostavat kyllä täydellisiltä. Kun kaikki alkaa olla kuusta vaille valmiina, voi kyllä rauhallisin mielin sanoa, että valmistelut on tehty :) Rauhallista ja hyvää joulua <3

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig