Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

December 7, 2014

ORGANIZING | BATHROOM

Täällä jutut pyörivät edelleen rakentamisen ymärillä eikä joulusta ole tietoakaan. Eli edelleenkään ei ole kuvasaldoa piparkakuista, paperitähdistä tai himmeleistä saatika jouluisista asetelemista lipaston päällä, mutta sitä vastoin ilahdutin itseäni kuvailemalla alakerran vessaa.

Alakerran kylpyhuoneessa on vihdoin oikea taso paikoillaan ja hana seinässä. Enää puttuu lasiseinä wc-istuimen ja suihkun välistä. Lisäksi pitäisi hankkia vessapaperirullateline ja koukku käsipyyhkeille. Sitä ennen rullat lötköttävät korissa pöntön vieressä ja pyyhkeet roikkuvat tuossa saunatupaan tulevassa tikkaassa. Saippuat ja tukkatökötit asustavat kopassa, joka myös muuttaa saunarakennukseen jahka saamme sen viimein valmiiksi.

Saunan rakennus jatkuu ensi viikolla ja ehkäpä saisin vihdoin muutaman julkaisukelpoisen kuvankin tekeleestä. Nyt alkaa vahvasti vaikuttaa siltä, että lopputulos näyttää kutakuinkin samalta kuin suunnitelmissa.

Nyt peiton alle parantelemaan tätä kauheaa flunssaa, joka on kestänyt jo viikkotolkulla. Samalla ajattelin ammentaa muista sisustusaiheisista blogeista joulutunnelmaa tähän kaaoksen keskelle. Rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille ja mitä parhainta viikon alkua.

P.S. Vielä olisi muutama päivä aikaa osallistua The Poster Clubin arvontaan. Ja koska blogissamme jatkuu edelleen sama linja, että yksi mulle ja kaksi sulle, on joulukuussa luvassa vielä toinenkin huippu ihana arvonta.

Tikkaat ja Koppa | Verso Design

There is no sight of anything like christmas stuff in our home yet. Instead I have amused myself by photographing our bathroom. I bought "Koppa Tool Box" and the interior ladder to our sauna-house, but before the sauna-house is full-complete I think that our downstairs bathroom is right place for those products. Now there is a place to organize some beauty products and hand towels.

The interior ladder and Koppa Tool Box | Verso Design
SHARE:

14 comments

 1. Aaah, ihanan simppeliä ja siistiä! Ja on todellakin hyvä, että joku muu bloggaa jostain muusta kuin joulusta ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jotenkin tämän kaiken keskenräisyden keskelle ei ole viitsinyt/jaksanut laittaa joulua sen kummemmin. Täytyy myös myöntää, että tuo koristelu ei ole ihan minun juttuni.. Jatketaan siis siistillä ja simppelillä ;)

   Delete
 2. On kyllä ihanan selkeälinjaista ja jotenkin kovin levollista (ehkä juuri siks). Parane pian :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Noora! Halusimme kylppäreihin vähän sellaista hotellitunnelmaa, jota voi halutessaan piristää pienillä yksityiskohdilla :)

   Delete
 3. Wauu, kaunista ja simppeliä!! Less is more <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todelllakin! Less is more :) Nämä yksinkertaiset tilat eivät tunnu kauheasti kaipaavan tavaraa ympärilleen..

   Delete
 4. Huhheijjakkaa, miten ihanan näköstä!

  ReplyDelete
 5. onpas rauhallista, Tykkään! meillr tulee tummaa, mutta muuten samalla linjalla mennään. Hyvää joulunaikaa teidän tupaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me myös arvoimme hetken aikaa tumman ja vaalean välillä! Kuulostaa siltä, että teille tulee kylpyhuone juuri meidän makuun :)

   Delete
 6. This basket is amazing - what a beautiful accessory

  ReplyDelete
 7. Mistä nuo seinälaatat ovat ja mitä väriä samoin lattiat?:)..Kertakaikkiaan upea kylppäri.

  ReplyDelete
 8. Hei! Kiitos ihanasta blogista! Olisin enemmän kuin onnellinen jos jakaisit kylpyhuoneen vetolaatikoiden sisukset meille lukijoille. Olen tuskaillut todella kauan tavaroiden vaakasäilytyksen kanssa, erityisesti hammasharjojen säilytys on melko haastavaa ellei halua rumia muovilokeroita (keittiön lusikkalokeroita?!) laittaa.. Kiitos!!!

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig