Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

December 6, 2014

SAUNA

Olen muutaman kerran vihjaillut, että pakerramme parhaillaan saunan kimpussa. Ennen kuin pääsen näyttämään lopputuloksen ajattelin vilauttaa suunnitelmia hieman tarkemmin oheisen kollaasin avulla.

Sama niukka linja kuin "päätalossa" jatkuu myös saunarakennuksessa, jossa sijaitsee noin kymmenen neliön suihku- ja saunatila sekä takkahuone, wc ja autotalli. Saunan ja suihkutilan seiniksi valitsimme kuusilaudan ja lattiaksi mikrosementtipinnoitteen. Koska kuusilautaa jäi juuri sopivasti yli, teemme takkahuoneen lattian myös laudasta. WC:n kaakeloimme samalla Terratintan Beton Techin -laatalla, kuin päärakennuksen kylpyhuoneet. Näitäkin jäi juuri sopiva määrä ylimääräiseksi kesän laatoitushommista. Saunaan on mahdollista laittaa sekä puu- että sähkökiuas. Sähköisten kivikiukaiden pehmeistä löylyistä on niin hyviä kokemuksia, että valintamme kiukaan suhteen oli aikalailla selvä.

Tarkan markan rakentajille vauhtia saunasuunnitelmiin toi CupoNationin joulukalenterin luukku, josta aukesi tänään 20 euron alennus Taloon.comiin. Tilaukseen lähtee ainakin tuo Harvian kiuas. Taloon.comissa näytti myös olevan huomiseen asti voimassa kampanja "Sinivalkoinen valinta", jossa yli 1200 Avainlippu- ja Design from Finland -tuotetta.

Tällaiselle tarjoushaukalle tuo CupoNationin joulukalenteri sopii kyllä enemmän kuin hyvin. Jokaisesta kalenterin luukusta aukeaa joka päivä uusi erikoistarjous. Lisäksi CupoNationin sivuilta löytyy myös alennuskoodeja muun muassa Finnish Design Shopiin ja Stockmannille. Taidanpa tietää, mistä ostaa tänä vuonna joululahjat. 

Saunakuva | Kai Kuusisto
Löylykiulu | Rento
Laudeliina | NetAnttila
Tikkaat | Verso Design

Blogiyhteistyö | CupoNation ja Taloon.com
SHARE:

4 comments

 1. Ihanat suunnitelmat, tulee varmasti hieno. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos JohannaL <3 Nyt alkaa jo suunnitelmat toteutua!

   Delete
 2. miten ajattelitte käsitellä suihkutilan seinälaudat? Vesieristeen päälle ilmeisesti koolaus ja siihen laudoitus (lakatut?) päälle?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, vesieristeen päällä tosiaan koolaus, johon laudoitus (pontillinen kuusi-lattialauta). Laudat käsittelemme kellastumista ehkäisevällä pintakäsittelyaineella (Pajutex) ja päälle vielä Sauna-supi suojaksi.

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig