Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

December 30, 2014

YEAR 2014: PART 1

Vuoden viimeisiä viedään ja ajattelin, että voisi olla paikallaan katsoa vähän kuluneeseen vuoteen.

Tammi- ja helmikuussa blogi eleli hiljaiseloa. Vuoden alussa poin sisustussyyhyä ja tuumailin, miltä tuntuisi päästä sisustamaan uutta kotia ja tuo hetki tuntui olevan valovuosien päässä. Raksa näytti läpimärältä tyrmältä aikä mielikään ollut sen valoisampi. Pientä piristystä pimeyteen toi vierailu Vallilalla ja tutustuminen Designers Guildin värikkäisiin uutuuksiin. Raksalla pääsimme viimein juhlistamaan harjakaisia ja blogiin päivitin pienen tilannekatsauksen siitä, missä oikein mennään.

Maaliskuu alkoikin sitten huomattavasti valoisemmissa tunnelmissa. Pohdiskelimme puutarha-asioita ja ostimme ensimmäisen sisustustavaran uuteen taloon. Illat kuluivat raksalla petkelettä heilutellen ja pinnat alkoivat saada päällensä ensimmäisen tasoitekerroksen.

Huhtikuussa mutustelimme viikonloppuisin työmaalla eväitä ja ihastelimme valkeita pintoja. Piipahdin myös messukeskuksessa Omakoti-messuilla ja pääsin muiden bloggareiden kanssa harkoittelemaan kukkien sidontaa.

Toukokuussa pinnalla oli keittiöasiat. Raksakeittiömme varustuksiin kuului kahvinkeitin sekä nakkigrilli, jossa valmistui kevään aikana ainakin muutama kymmen kiloa hodareita. Raksalla tutkimme Wolcolor-villapusseja, joiden sisältö ruiskutettiin korkean tilan kattoon sekä pyöräytimme marmorilevyistä muutaman pannunalusen. Kotona kokkailimme Kreikan tuliaisia minikeittiössämme ja haaveilimme suuremmasta.

Kesäkuussa raksalla tapahtui rytinällä. Asensimme keittiötä ja yritimme epätoivoisesti saada valmista juhannukseksi. "Bloggaaminen" tapahtui lähinntä Instagramin välityksellä ja siellä vilauttelinkin ahkerasti kuvia aikaansaannoksistamme. Ehkäpä olisi kuitenkin pitänyt sosiaalisen median sijaan ahertaa vielä enemmän työmaalla, sillä kesäkuun lopussa olimme kodittomia ja muuttokatselmus oli vain kaukainen haave. Onneksi alkoi loma ja pakenimme kaikkea keskeneräisyyttä maalle.
SHARE:

10 comments

 1. Paljon ehtii tapahtua raksaajan vuodessa :) Ihanaa Uutta Vuotta 2015!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olipas aikamoinen vuosi, mutta loppua kohden vain parani paranemistaan ;) Mitä parhainta Uutta Vuotta myös sinulle!

   Delete
 2. Ihanaa Uutta Vuotta! Aivan ihana koti ja kiva, että löysin sut :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ilo on molemmin puoleinen <3 Ihanaa Uutta Vuotta!

   Delete
 3. Uskomatonta, mitä kaikkea olette vuodessa tehneet. Nyt jo valmis koti, ja täydellinen sellainen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vuosi on ollut kyllä kaikkinensa aika tehokas ;) Mahtavaa päästä kääntämään uusi sivu kalenterista!

   Delete
 4. Ihana tuo pöllökello! Mistä se on hankittu? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Pöllökello on ostettu Nu Nordikista https://m.facebook.com/pages/Nu-Nordik/147088663521?fref=ts

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig