Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

December 31, 2014

YEAR 2014: PART 2

Helteinen heinäkuu ei hellinyt rakentajaa. Olimme kuitenkin saaneet viimein muuttoluvan ja lomapäivät kuluivat autuaan onnellisissa tunnelmissa kaikesta keskeneräisyydestä huolimatta. Iloitsin omenapuusta, joka oli pullollaan punaposkisia raakileita ja hämmästelin keittiön hanasta valuvaa vettä. Raksailun ohessa tuunasimme tv-huoneeseen "marmorikantisen" sivupöydän ja edistimme yläkerran tanskalaisvaikutteista lautalattiaa. Kotona oli hyvä olla!


Elokuussa pistimme töppösiin vauhtia ja saimme valmiiksi muutaman uuden huoneen. Pöytäprojektin toisena tuotoksena syntyi kalanruotokuvioinen sohvapöytä ja sisustuspuolella harhauduin testailemaan sinistä mattoa olohuoneen lattialle. Jutussa "Ugly trutht" väläyttelin hieman todellisuutta kameran takana ja yritin herättää keskustelua aiheesta "mikä on kodikasta?". Elokuun kohokohtiin kuului myös uuden keittiömme ja alakerran kylpyhuoneen valmistuminen. Lattiajutussa kerroin hieman tarkemmin kotimme betonilattiasta ja tämä herättikin paljon kiinnostusta lukijoissa. Blogirikkaan elokuun lopuksi sytytimme vielä ensimmäistä kertaa takkaan tulen ja suunnittelimme takkapuukotelon toteutusta.

Syyskuussa esiinnyin ensimmäistä kertaa omalla naamallani StyleRoomin jutussa. Raksajuttuna esittelin keskeneräistä eteistämme ja sisustuspuolella saimme valmiiksi yläkerran aulan kirjahyllyn. Lopuksi säikyttelin lukijoita jutulla "Time to say goodbye" , jossa hyvästelin vanhan ruokapöytämme.

Lokakuussa sisustushommat jatkuivat ja vuorossa oli uuden kankaan valinta vanhaan nojatuoliin sekä yläkerran kodinhoitohuoneen viimeistely. Aurinkoinen lokakuu mahdollisti myös saunarakennuksemme ulkomaalausurakan, jonka teimme yhdessä viikonlopussa mitä parhaimman talkooporukan avustuksella.

Marraskuu alkoi sutkajaksti uudella DIY-projektilla. Tällä kertaa vuorossa oli eteisen liukuovikaappi. Saimme myös alakerran kodinhoitohuoneen tason yli puolen vuoden odotuksen jälkeen ja tätä myöten myös kyseisen huoneen sisustustavaille valmiiksi. Yläkerrassa puuhailimme työhuoneen kimpussa ja saimme viimein takkapuukotelon puita myöten valmiiksi.

Joulukuussa aloimme rakentamaan saunaa ja nautiskelimme melkein valmiin talon rauhallisesta tunnelmasta. Kuukausi oli kuitenkin sen verran hektinen rakennusrintamalla, että joulukoristelut jäivät puolitiehen ja aikaansaadakseni jotain järjestystä kaaokseen järjestelin alakerran kylpyhuoneen. Joulun tunnelma syntyi kuitenkin tänä vuonna hyvästä ruoasta, kauniista kattauksesta sekä läsnäolosta.

Näin on pantu pakettiin blogivuosi 2014. Vuoteen mahtui monia ylämäkiä, mutta sitäkin riemukkaampia hetkiä niin yksityiselämässä kuin blogin puolellakin. Lämmin kiitos kaikille teille mukanaolosta. Raksailun jäädessä vähemmälle ja "vapaa-ajan" lisääntyessä Musta ovi tulee toivottavasti muuttumaan ja kehittymään tulevana vuonna. Suunta ei ole vielä täysin selvillä, mutta minulla on vahvasti sellainen tunne, että jotain uutta ja mahtavaa on tiedossa.

Hyvää vuodenvaihdetta kaikille ja erityisen onnekasta vuotta 2015.
SHARE:

8 comments

 1. Oikein hyvää ja onnellista Uutta Vuotta, ja suuri kiitos sinulle inspiroivasta ja kauniista blogistasi <3!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos sinulle kauniista kommentista <3 Ja oikein hyvää ja onnellista Uutta Vuotta!

   Delete
 2. Blogisi on yksi aivan ehdottomista lemppareistani. Kiitos näistä katsauksista vuoteen 2014, uskomattoman pitkälle olette kyllä päässeet! Hyvää uuttavuotta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi miten onnelliseksi tulinkaan kommentistasi. Kaunis kiitos ja mitä parhainta Uutta Vuotta myös sinulle <3

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos! Pidän kovin itsekin tästä uudesta ulkoasusta :)

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig