Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

January 6, 2015

DREAMS

Näistä haaveista tulee harvemmin kirjoiteltua, mutta mikä sen parempaa näin tiistai aamupäivänä, kuin istua kerrankin valoisaan aikaan keittiönpöydän ääressä ja katsella rauhassa tuumaillen ympärilleen.

Sisustus tulee muotoutumaan vuosien saatossa. Periaatteena on, että emme osta mitään "turhaa", vaan temme itse sen minkä pystymme ja loput sitten harkiten. Näinhän se ei ihan oikeasti todellisuudessa mene. Suurin osa hankinnoista on oikeasti ihan turhia, mutta kummasti sitä vaan pystyy perustelemaan itselleen, miksi juuri nyt haluan tämän tavaran. Itseni saan ainakin hyvin helposti vakuuttuneeksi. Onneksi (tai harmiksi) kukkaro on kuitenkin usein toista mieltä.

Mikäli kukkaro antaisi periksi, hankkisin tupaamme siron ja ilmavan sohvan. Mayor-sohva olisi mielestäni täydellinen: ajaton, mutta kuitenkin sopivan leikkisä. Kyllä siinä kelpaisi pönöttää takkatulta katselemassa.

Makuuhuoneeseen tämä nörtti kaipaisi kunnon lukuvaloa. Twiitter-seinävalaisin olisi muotokieleltään sopivan klassinen, mutta kuitenkin edullinen.

TV-huoneeseen tarvitsisin jo olemassa olevan sohvan kaveriksi pöydän. Elloksen George-sohvapöytä kävisi loistavasti pieneen tilaan ja rikkoisi sopivasti tyyliltään sisustustamme. Tekstiileissä minua miellyttää laadukkaat luonnonmateriaalit ja 1kertaa2-tuotteista voisin kotiuttaa vaikka joka ikisen. Vihreä Seitti-tyyny löytäisi oitis paikan sohvalta.

Eteisen parimetrinen seinä on jo pidemmän aikaan vaatinut sopivaa senkkiä. Lundian Fuugasta kasattu epäsymmetrinen hyllykkö voisi olla juuri täydellinen korkeaan tilaan. Leikkisä kaluste sopisi mielestäni loistavasti laatikkomaisen keittiön rinnalle. Keittiöön kaipailisin myös sopivaa kärryä, johon saisin pinottua kaikki keittokirjat sekä ruokalehdet. Everyday Designin tarjoiluvaunu miellyttää kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ja hei, jos tarjoiluvaunun nimi on Tampere, eihän sitä voi muuta kuin rakastaa!

Mayor-sohva | Finnish Design Shop
Twiitter-seinävalaisin | Bolia
Sohvapöytä | Ellos
Tampere-tarjoiluvaunu | Everyday Design
Seitti-tyyny | 1kertaa2

SHARE:

15 comments

 1. Vaunu oli minunkin pitkäaikainen haaveeni ja ihana joulupukki toi sen tänä jouluna! Omalle haavelistalle kuuluu AJ-valaisin (vähän saman oloinen kuin Twiiter), mutta kukkaro on eri mieltä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi onnen tyttö! Täytyypä kirjoittaa myös joulupukille, josko toiveeni kuultaisiin ensi jouluna :) AJ:t ovat kyllä upeita. Meiltä löytyy yksi pöytämallinen tv-huoneesta.

   Delete
 2. Tuo Elloksen pöytä on hieno, miten onkin mennyt ohitse. Ja monia muitakin samanlaisia haaveita, ykkösenä tuo tarjoiluvaunu. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuosta tarjoiluvaunusta on varmasti tulossa (ellei jo ole) aikamoinen hitti. Kaunista ja ajatonta muotoilua, joten selvää klassikkoainesta :)

   Delete
 3. Tuo vaunu ja seittityyny on täälläkin haave-listalla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Molemmat sopisivat kyllä niin kauniisti teille!

   Delete
 4. Ihania haaveita sinulla. Tarjoiluvaunu on erityisesti minunkin mieleen ja nimestä olen kanssasi samaa mieltä :) Täytyykin muistaa katsella aina välillä Elloksen valikoimaa, kun sieltäkin taitaa löytyä kivoja sisustusjuttuja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Elloksella on aika mukava valikoima edullisia sisustustuotteita. Tampere-tarjoiluvaunu on nimenä ihan supersympaattinen ja niin on kyllä itse kaupunkikin :)

   Delete
 5. Meillä on makuuhuoneessa 1kertaa2 malliston tyynyt ja voi kuinka ne on ihanat. Lisää vain tekisi mieli saada, jotta voisi muuallekin levitellä näitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo sopivat varmasti täydellisesti teidän makuuhuoneeseenne! Minäkin voisin levitellä noita ympäriinsä: makuuhuoneeseen, saunatupaan, tv-huoneeseen..

   Delete
 6. Haavepostaus on julkaisupainikkeen alla tälläkin suunnalla. Tuo tarjoiluvaunu on vaan niin siisti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin vuoden alussa on ihana haaveilla. Kaikki on vielä ikään kuin mahdollista: mitä tämä vuosi tuokaan vielä tullessaan.. Toivottavasti tapahtuu paljon hyvää ja kaunista ja tiedä vaikka sellaisena "ylimääräisenä turhakkeena" vielä pisteenä iin päällä toteutuisi jonkin näistä sisustushaaveista! Jään innolla odottamaan, mitä muuta listaltasi löytyy tuon kärryn lisäksi :)

   Delete
  2. Teillä on hyvä periaate, että ostetaan harkiten sekä tehdään itse mitä osataan jne.
   Nykyään moni kopioi suoraan blogeista ja ig:stä yms. kaiken kotiinsa, miettimättä ehkä sitä tarvinko tätä ja löytyykö sille paikka ja sopiiko se edes omaan kotiin :D Minua naurattaa tällainen tyyli :D
   Luulisi kaappien täyttyvän melko nopeaa tällä tyylillä ;) Itse panostan laatuun ja ostan harkiten, en siis kopioi kaikkea mitä jollain muulla näen :) Tiedän monia tälläisiä tyyppejä, jotka samantien hankkivat tavaran, kun ovat jossain esim.ig:ssä nähneet :D Sitten myidään huutonetissä hetken kuluttua :D

   Ihania sisustushaaveita sinulla :)

   - Suvi

   Delete
  3. Ihanaa, että ei ole edes varaa tuollaiseen "kaikki-mulle-heti-tänne" kuluttamiseen :) Toki blogeissa ja lehdissä nähdyt tuotteet ja ideat inspiroivat ja saattavat joskus päätyä omaankin kotiin, mutta tosiaan harkiten ja kukkaroa kuunnellen!

   Delete
 7. Hups, oli näköjään tekstini tullut väärään kohtaan ;)
  -Suvi

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig