Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

January 12, 2015

EVERY (WO)MAN'S FAVORITE DAY?


Minun täytyy myöntää. En oikein pidä siivoamisesta. Tässä asiassa piilee suuri ristiriita, sillä pidän kovasti siististä ympäristöstä ja ahdistun sotkusta ja kaaoksesta. Minun siivoamiseni on lähinnä sitä, että järjestelen välillä vimmatusti paikkoja ja piilotan tavaroita kaappiin.

Uuden talon myötä muutamat arkea hankaloittaneet asiat ovat parantuneet kuin taikaiskusta. Kuraeteinen on ollut alakerran lattioiden pelastus vaikka mikrosementtipinnoite kestääkin hyvin kaikenlaista mähmää. Koira pesulle ja pyyhkeelle kuivumaan ja eipä enää rapise hiekka jalkojen pohjassa. Aikaisemmin hiekkaa välttääkseen olisi asunto pitänyt imuroida vähintään kolme kertaa päivässä. Nyt riittää kertaalleen ja tuonkin puuhan hoitaa robotti-imuri.

Kaikkea ei kuitenkaan robotti hoida ja suurimpaan osaan myös niistä inhokki kotitöistä täytyy tarttua ihan itse. Koska arjessakin saa olla vähän luksusta, on mukavampi tarttua työhön, jos välineet ovat kunnossa ja kaupanpäälle vielä kauniita. Sama pätee mielestäni kosmetiikkaan. Jostain kumman syystä se kauniimpi voidepurkki tuntuu ylellisemmältä vaikka sisällä olisi ihan perus markettikamaa. Millähän muulla sitä perustelisi itselleen yli  kahdenkymmenen euron saippuapullo-ostoksen?

Ihan niin kalliita ei toki käsien tai astioiden pesuun tarkoitettujen tuotteiden tarvitse olla. Meillä on esimerkiksi ollut jo vuosia käytössä Blivin musta "saippuakupla". Hinta muistaakseni alle euron Tarjoustalosta.

Kauniita ja kohtuuhintaisia arjen käyttöesineitä löytyy myös esimerkiksi Kettukarkki-blogia pitävän Mairen verkkokaupasta sekä Annansilmät-aitasta. Myös Kodin1 Annon Puinen harjasetti kuuluu mielestäni kategoriaan kauniit käyttöesineet.

I must admit that I really hate cleaning.  Still I like the clean house and I get anxiety of all the mess and chaos. Usually I clean by organizing and hiding things into closet..

In the past we had sand all over the house, thanks to our dog, but nowadays it is so easy just wash the dog and leave him in his "own room" to dry. No need to vacuuming three times a day! Once a day is enough..

Most of the homework still need to do by own hand. Usually I love to buy some beautiful equipments for cleaning. It might be a waste of money, but hey, who does not need a bit of luxury for everyday life?

SHARE:

7 comments

 1. Voi ei. Olisit saanut jättää kertomatta tuosta Kettukarkin putiikista. Taisi tulla kalliiksi taas tämä löytö... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä myös tykkään Kettukarkin kaupasta kovin! Ja ei, tämä ei ollut maksettu mainos :D

   Delete
 2. Minä menen myös ihan sekaisin kaikista kauniista puteleista, varsinkin jos niissä on pesuaineita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, täällä tunnustautuu toinen putelihullu. Samoin kaikki kauniisti pakattu ruokatavara houkuttelee ;)

   Delete
 3. Amazing pictures!! I also hate cleaning, but after seeing these pictures the task seems much more attractive

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! I'm glad that my pictures inspire you :)

   Delete
 4. Täällä yksi, joka niin jakaa tuon tunteen: siivoaminen ei ole yhtään kivaa, mutta epäjärjestys räjäyttää pään. Luksusta, että omaa taloa suunnitellessa sai vaikuttaa helppoon siivottavuuteen. Ja hei, teillä on niin kaunista! Ihanan simppeliä ja valoisaa. Love it!

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig