Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

January 4, 2015

KEN LEIKKIIN RYHTYY, SE LEIKIN KESTÄKÖÖN

Näin alkaa valua kohti loppuaan kahden viikon loma. Tätä lomaa voi kyllä hyvällä omallatunnolla sanoa yhdeksi parhaimmasta. Ei sen takia, että olisi tapahtunut mitään erityistä, vaan ehkäpä juuri siksi, ettei mitään tapahtunut. Emme ole poistuneet yli viikkoon yli kahden kilometrin säteelle talosta ja tukat hapsottaen, lökäpöksyt jalassa olemme röhnöttäneet milloin missäkin ja vain antaneet ajan lipua.

Loman aikana huomasin viimeistään, kuinka väsynyt olenkaan ollut. Onhan toki ilmassa ollut merkkejä yli kuukauden kestävän poskiontelotulehduksen ja yhden jalan murtuman ja kahden nyrjähdyksen verran. Eteenpäin on kuitenkin menty sillä asenteella, että se ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Positiivisella asenteella ja sopivalla ripauksella huumoria pötkii yllättävän pitkälle ja jos omat jalat eivät ole enää kantaneet, on onneksi apuna ollut toisen olkapää.

Huomenna alkaa taas arki. Hivenen jännityksellä odotan, mitä se tanä vuonna tuokaan tullessaan, mutta uskon vahvasti, että mitä tahansa eteen tuleekin, otetaan se edelleen iloisella asenteella ja uteliaisuudella vastaan. 

Tästä on hyvä jatkaa.

Wonderful sunday and the last day of holiday. I must say that I have been tired. More than I admitted. Tomorrow we have to wake up early and start working again. But it is ok. With a good attitude and a positive mood it is easy move on!
SHARE:

12 comments

 1. Kuulostaa täydelliseltä lomalta, juuri noin sen pitää mennäkin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! Muutaman "raksavuoden" jälkeen tämä loma oli mitä suurinta luksusta :D

   Delete
 2. Ihana, rauhallinen, etukäteen suunnittelematon loma!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi sitä onnea, kun ei ollut "mitään" tekemistä :) Täydellinen rauha niin henkisesti kuin fyysisestikin..

   Delete
 3. Loma on paras loma silloin, kun ei tarvitse stressata mistään. Oikein tyylikäs ja moderni muuten tämä blogin uusi ulkoasu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Mirka <3 Viime vuodet on kyllä niin huhkittu tämän taloprojektin kimpussa, että oli ihan unohtanut, mitä tarkoittaa loma :D

   Delete
 4. Hyvää uutta vuotta teille! :) Tuollaisen loman haluaisin itsekin, mutta ei valitettavasti ole mahdollinen.
  Mistä nuo lakanat on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvää uutta vuotta myös sinulle <3 Lakanat ovat Hayn Minimal-sarjaa. Kodin1:ssä on myös ollut aikalailla vastaavia Anno-sarjan lakanoita.

   Delete
 5. Voi että mä lukisin niin mieluusti jotain sun kirjottamia kolumneja! Osaat muotoilla lauseet niin hyvin niin että ne sisältää tärkeimmät asiat ja saat asiat kuulostamaan niin yksinkertaiselta. Mulla tulee kertakaikkisesti niin hyvä mieli kun huomaan että sulta on tullut uusi postaus. Usein jo ennen ensimmäisen lauseen loppua painan sydäntä vasemmasta ylänurkasta, koska tiedän heti että tykkää tästä tekstistä! Ihanaa uuden vuoden alkua teille molemmille! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kauniista kommentistasi! Sanasi lämmittivät syvästi mieltä ja sydäntäni. Miten mukava kuulla, että luet mieluusti tarinoitani. Oikein ihanaa vuoden alkua <3

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig