Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

January 26, 2015

IN A GOOD MOOD (AND A SOMETHING NEW)


Lämmin kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. Mieli hämmentyneenä ja iloisena olen lukenut viestejänne. Olen pakahtumaisillani siitä ajatuksesta, että juuri teidänlaisenne ihmiset ovat päätyneet seuraamaan juuri tätä blogia. Kiitos siis kaikesta siitä positiivisesta tunnelatauksesta, joita kommenttinne ovat saaneet aikaan. Myös täällä päässä luvataan jatkaa samaan malliin: hyvällä fiiliksellä ja sopivalla pilkkeellä silmäkulmassa.

Edellinen viikonloppu kului visusti saunan seiniä öljytessä. Kaiken kuuraamisen palkitsi kuitenkin tieto tulevista löylyistä sekä sunnuntai-ilta takkatulen ääressä. Voi sitä tunnetta, kun ensimmäisen kerran pääsi istahtamaan ihan oikealle tuolille jakkaroiden sijaan.

Etsimme pitkään sopivaa kumppania tuolivanhuksellemme. Kumppaniksi valikoitui lopulta Hayn about a chair lounge, jonka muotokieli muistuttaa hyvin paljon jo meillä olevaa, alkuperäistä 50-luvun tuolia. Tuo tuoli on vielä Annansilmät Aitassa verhoiltavana ja odottelemme sen saapuvan myös piakkoin. Jännä nähdä, kuinka hyvin "uustuotanto" ja vanha keskustelevat keskenään.

P.S. Mikrosementtitaso sai myös viikonloppuna ensimmäisen pintakäsittelyn. Ohjeet tason tekemiseen valmistunevat viikon loppupuolella.
SHARE:

9 comments

 1. Hei,
  Tervetuloa liittämään blogisi Suomalaisten rakennusblogien linkkilistaan:
  http://koti7.blogspot.fi/p/suomalaisia-rakennusblogeja.html
  Toiveena saada sinne kerättyä kaikki aktiiviset raksa-blogit :)

  Yst.T Karolina KOTI-blogista

  PS. mielenkiinnolla odotan uusia tuolejanne, tuon hayn tuoli myös itsellä haaveissa... katsotaan miten käy,

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin viikon käyttökokemuksella tuohon Hayn tuoliin on kyllä ihan supermukava käpertyä. Nämä kaksi kotiimme saapunutta yksilöä on kyllä ollut vuosien odotuksen arvoisia :)

   Delete
 2. Oi, nojatuolilempparini! Ihana valinta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä taitaa olla aika samanlainen maku ;)

   Delete
 3. Hieno valinta! Tuo Hayn tuoli on aivan älyttömän ihana. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuoli on tosiaan ihana ja ihan äärettömän hyvä istuakin. Mitäpä sitä voisi enempää toivoa :)

   Delete
 4. Ihana tuoli ja tuo vaaleanharmaa väri on tosi tyylikäs ja ajaton! Meillä on Skannon Bomba tuoli vaaleanharmaalla villakankaalla ja vaikka aluksi pelkäsin että onko se liian arka väri pikkulapsiperheeseen, villakangas on ollut tosi helppo pitää puhtaana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taistelin pitkään itseni kanssa tuossa kankaan ja erityisesti värin valinnassa. Toisaalta olisi tehnyt mieli tempaista ja valita jotain räväkämpää, mutta ajattomuus (ja villakangas) vei voiton.

   Delete
 5. Aivan ihana tuoli, mikä tuo on hayn tuoleista ja minkävärinen tuo kangas on ?

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig