Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

January 8, 2015

LIGHTS ON: BATHROOMS

Ylä- ja alakerran kylpyhuoneet näyttävät nopealla vilkaisulla melkein identtisiltä: sama laatta, sama kaapisto sekä allastaso ja hanat. Eroa onkin ainoastaan huoneiden koolla sekä valaistuksen toteutuksessa.

Makuuhuoneemme yhteydessä sijaitsevan kylpyhuoneen valaistus on toteutettu valonauhoilla, jotka on sijoitettu alaslasketun katon kaikille neljälle sivulle. Lisäksi kaapiston alla on valonauha (kaksi ylintä kuvaa). Alakerran kylpyhuoneessa led-nauhat ovat sijoitettu ainoastaan peilin yläpuolelle sekä kaapiston alle. Lisäksi alakerran kylpyhuoneessa on yksi Kanna-kattopaneeli.

Kaikki valonlähteet toimivat omista katkaisijoista, jolloin valon määrää voi lisätä ja vähentää aina tarpeen mukaan. Varsinkin yöllä on mukavaa napsauttaa päälle pelkästään kaapiston alla oleva valo.

Valonauhat ja Kanna-paneeli | Winled

Downstairs and upstairs bathrooms look almost like identical: same tile, same bathroom unit and same taps. The difference between those room can find only at the size and the execution of the lightning. 
SHARE:

18 comments

 1. Kaunista jälleen! :) Meillä panostetaan seuraavassa projektissa, sitten joskus, ammattilaisten valaistussuunnitelmaan. Se on varmaa!
  -Jutta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä oli aikaisemmassa asunnossa kaksi kattovalaisinta, peilivalo wc:ssä sekä yksi lukuvalo sängynvieressä. Voi kyllä sanoa, että aika hämärää oli. Uuden talon valaistus on sitten siitä toisesta ääripäästä ja näin jälkeen päin ei voi muuta kuin todeta, että kyllä kannatti :)

   Delete
 2. Yksinkertainen ja kaunis :) Ja ihanan valoisa. Kaipaisin omaan kylppäriimme myös enemmän valoa. Emme tajunneet kotimme rakennusvaiheessa lisätä valoa kylppäriin, vaan luotimme arkkitehtiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kylpyhuoneidemme valaistuksessa parasta on valon muunneltavuus. Tarvittaessa valoa saa hyvinkin paljon tai vastaavasti erittäin vähän. Se on kyllä totta, että on hankala arvioida paperilla suunnitelmien riittävyyttä. Vasta käytännössä huomaa, mitä olisi voinut tehdä toisin. Näin on myös käynyt omassa projektissamme.

   Delete
 3. Kaunista ja selkeää :)
  Upeat tilat :) Meilläkin on jo tontti valmiina, mutta kaksi vuotta on vasta asuttu uudessa talossa, joten ehkä odottelemme vielä tovin ennenkuin alamme seuraavaan projektiin ;)
  Näin on mukava kerätä ideoita jo valmiiksi ;)
  Kiitos siis jälleen :)

  - Suvi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ideoiden kerääminen ja suunnittelu on sitä kaikkein parasta aikaa. Teillä on kyllä hurjan ihana tilanne. Uusi koti, jossa varmasti viihtyy vielä pidemmän aikaa. Ja mahdollisuus myös projektin aloittamiseen uudella tontilla, mikäli sellainen tarve ja tunne tulee :)

   Delete
 4. Moikka, mikä tuo teidän ihana laatta on? Varmaan jossain se on tullut esiin jo aiemminkin, pahoittelut laiskuudestani :)

  Marika / Kaksi Savua

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, laatt on Terratintan Betontech, sävy valkoinen. Tilasimme laatat Jyväskylästä Laatta-Leeviltä.

   Delete
  2. No ilmankos ihastuttaa, kun meillä on eteinen-keittiö-olohuone-sektorille kovasti nyt ykköstilalla sama laatta, mutta harmaana :)

   Marika

   Delete
 5. Voi että teillä on kyllä niiiiiiiiiiiiiin ihana koti <3 <3

  ReplyDelete
 6. Todella kauniit hanat! Kenen mallistosta ne ovat?
  TiitiNella

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hanat ovat Hansgrohen Axor Uno² (38116000)

   Delete
 7. Kiinnostaisi omaa kylppäriremppaa varten, että miten ja mistä materisalista alaslaskettu katto on rakennettu ja minne valot siellä reunoissa sijoitettu?

  ReplyDelete
 8. Kaunista. Onko kalusteet Otsosonin?

  ReplyDelete
 9. Kauniit.Onko teillä kylpyhuoneessa 1kpl winledin 17cmx17cm paneeli yleisvalona epäsuoran lisäksi. Riittääkö valoteho koko huonetilaan. Pohdin itse laitanko kaksi pienempää paneelia vai pitäisikö valita suuremmat.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Peilin yläpuolella sekä allaskaapin alla on lednauhat. Tämän lisäksi vielä tuo 1 kpl Winledin 17x17 paneeli. Yksistään tuon Winledin paneelin valoteho riittäisi valaisemaan koko kylpyhuoneen, mutta allastason alla oleva epäsuoraa valoa tulee käytettyä yksinään useimmin (kaikille valoille on omat katkaisijat).

   Delete
 10. Hei, olettekohan miten rakentaneet tuon lipan tuohon peilin yläpuolelle? Onkohan sen takana piilossa led-nauha? Upea toteutus!

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig