Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

January 7, 2015

LIGHTS ON: PART 3Valosarjan kolmannessa osassa esittelyssä vielä portaiden valaistus. Liimasimme kaiteen seinänpuoleiselle sivulle led-nauhan, jonka muuntajan piilotimme onttoon kaidetankoon. Nauha valaisee portaikon todella tasaisesti eikä häikäise silmää. Valo peilautuu myös kauniisti valkoisesta seinästä, jolloin itse asiassa koko kaide näyttää yhdeltä suurelta valaisimelta.

Nyt alkaa koko talon valaistus olla valmis ulkovaloja lukuunottamatta. Mikäli valaistusasiast kiinnostavat, voisin esitellä vielä kylpyhuoneiden toteutuksen?

Valonauha ja valaistussuunnittelu | Winled

The staircase lighting is made of LED strip. The lighting in our house is almost ready. Next we will move on to finishing the outside lightning. If you are interested, I may introduce the solution of our bathroom lightning?
SHARE:

20 comments

 1. Tää on kyllä niin täydellinen!

  ReplyDelete
 2. Upeita valoratkaisuja! Ja kyllä kiitos, kylpyhuoneeseen seuraavaksi.💛 -Jutta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Laitetaan siis kylpyhuonejuttu seuraavaksi työlistalle :)

   Delete
 3. Kyllä kiinnostaa!! Valoratkaisunne on herättänyt ideoimaan myös oman projektimme valaistusta ja etenkin sen tärkeyttä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan mahtavaa, että ideoita on herännyt! Mielenkiinnolla odotan millaisiin ratkaisuihin te päädytte projektissanne :)

   Delete
 4. Upeita on :) Mielenkiinnolla odotan kylpyhuoneen valoratkaisu esittelyä :)
  Teillä on upea koti <3
  - Suvi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Kylpyhuone esittelyssä seuraavaksi :)

   Delete
 5. Wau! Todella upea! Kylpyhuoneen valaistus kiinnostaa kovasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mukava kuulla, että kylpyhuoneiden valaistus kiinnostaa. Sellaisia postauksia on erityisen mukava tehdä :)

   Delete
 6. Kyllä! Siis kiinnostaa :) Mahtava valaistus. Kuka kaipaa valonappeja portaiden viereen kun on noin mahtava kaidevalaisin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sanos muuta :) Kaide-valaisin-viritelmä sopi ainakin meidän minimalistiseen makuumme täydellisesti eikä tarvinnut roilotella seiniä!

   Delete
 7. Jes jes, kyllä, lisää vain hyviä valaistusideoitanne. :)

  ReplyDelete
 8. Kiinnostaa todellakin! Nää teidän ratkasut on uudenlaisia ja raikkaita. Pitää muistaa nää kun ja jos joskus seuraava raksa/remppaproggis alkaa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh! Teillä on kyllä niin kauniisti toteutettu talo, että saattaapi olla, ettei tarvitse (toivottavasti) ihan heti remppailla ;) Mutta siis ihan mahtavaa, että kiinnostaa <3

   Delete
 9. Ehkä hölmö kysymys, mutta eikö se valonauha tunnu käteen, kun pitää kaiteesta kiinni / liu'uttaa kättään kaiteella? (käsijohdin taitaisi olla oikea termi)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei yhtään hölmö kysymys! Samaa pohdimme mekin ja liimasimme ledin alunperin käsijohtimen alareunaan. Yläkerrasta katsottuna ledit näkyivät kuitenkin erittäin rumasti ja häikäisivät silmää. Seinänpuolelle, johtimen alareunaan siirrettäessä valo jakautui kauniimmin ja led-nauha on täysin piilossa. Tuo alumiinitanko on sen verran massiivinen , että aika syvälle seinän ja tangon väliin saa räpylänsä tunkea, että valonauhan tuntee näpeissään :)

   Tuon viritelmän syntytarinasta lisää voi lukea täältä http://mustaovi.blogspot.fi/2015/01/and-up-we-go.html

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig