Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

January 3, 2015

LIGHTS ON

Talomme valaistus muodostuu pääsääntöisesti kolmesta erityyppisestä valonlähteestä: Kanna-valopaneelit, led-nauhat sekä yksittäinen tunnelmavalaisin, kuten keittiön Flos 265. Valoja pidetään päällä aina hieman eri käyttötarkoituksissa. Himmennettävät valopaneelit katossa toimivat hyvänä yleisvalona. Tunnelmavalosta olemme miehen kanssa hieman eri mieltä. Minä sytyttäisin mielelläni keittiössä pelkästään Flosin iltaisin ja mies taas kaapistojen alapuolella olevat led-nauhat. Näitä sitten sammutamme ja avaamme aina sitä mukaan, kumpi nyt tuvassa sattuu sillä hetkellä hääräilemään. Samanlainen led on myös eteisen liukuovikaapisto alapuolella. Eteisen valo syttyy liiketunnistimella, mikä on erittäin mukavaa varsinkin näin hämärän aikaan: eipä tarvitse koskaan saapua pilkkopimeään taloon.


Valaistussuunnittelun taloomme toteutti Winled.

Kanna-kattopaneeli 16W värilämpötila 4200K
Valonauha 4,8W värilämpötila 4200K

We have three different light source in our house: roof panels, leds and individual lamps like Flos 265 in the kitchen. Different lamps are used in different situations. Roof panels are good for general lightning and the individual lamps is usually used to create atmosphere.  
SHARE:

9 comments

 1. Mikä valo! Ihana vaihdella tunnelmaa fiiliksen (tai kokkaajan) mukaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kun edellisessä kodissamme oli kokonaista kaksi kattovalaisinta (koko asunnossa) ja yksi lukuvalo sängyn vieressä, on tämä kyllä sellaista luksusta, että ihan pyörryttää :D Näin talvella tuota valoa tosissaan kaipailee ja on mukavaa, että on mahdollista vaihtaa tunnelmaa tilanteen ja tarpeen mukaan.

   Delete
 2. Hei, remontoimme parhaillaan ostamaamme asuntoa ja haaveilen keittiöstä ilman yläkaappeja. Tarkoitatko, että led nauhat ovat kaappien alaosassa eli lähes lattianrajassa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ledit ovat sokkelin yläreunassa kaapistojen alla. Illalla nämä riittävät mainiosti valoiksi, mikäli ei ole tarvis tehdä sen tarkempaa puuhaa iltaleipiä :)

   Delete
 3. Onko Flos riittävä valoksi työtasoille ilta-aikaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo Flos valaisee erittäin hyvin seinänpuoleisen tason. Saarekkeelle tarvitsee myös muuta valoa (tosin Flosia voi liikuttaa myös saarekkeen päälle), mikäli siinä työskentelee iltaisin.

   Delete
 4. Mistä ostit tuon Flosin?

  ReplyDelete
 5. Flos on ostettu Stockmannilta.

  ReplyDelete
 6. Miten tuo Flossin johto on seinässä kiinni?

  ReplyDelete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig