Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

January 31, 2015

SAUNATUPA VALMISTUU

Tammikuu on tuntunut hujahtavan ihan hetkessä. Eilisessä keittiöjutussa marmatin sitä, että uuden uutukaisessa kyökissä ehtii hädin tuskin kääntyä ennen iltauutisia. Lienee tähän syynä tuplavuorot, jota on tehty kuukauden jokaisena päivänä. Ensin päivätyöt ja sitten iltatyöt pihamökissä. Mutta voi sitä iloa, kun pinnat alkavat viimein näyttää valmiilta. Tämä rakentaminen on kyllä ollut yksi hauskimmista harrastuksista ikinä.

Tammikuun loppusaldona saunatuvan seinät ja katto saivat viimeisen maalipintansa. Oviaukko kaipaa vielä rappauskulmia ja pienen wc:n aukko oikaisuja, mutta nämähän ovat vain niitä pikkujuttuja. Vessan oven ajattelimme tehdä eteisen liukuovikaapeista ylijääneestä mattamustasta melamiinipinnoitteisesta levystä niin saamme nekin hukkapalat käyttöön. 

Kun saunatupa ja sauna ovat viimein valmiita, voimme pakata perjantaisin yökimpsumme ja hipsiä betoniterassin poikki mökille. Näin autottomana tuo kahdeksan metrin mökkimatka onkin mitä mainioin. Lauantaiaamuisin voikin sitten jo hiippailla takaisin päätalon puolelle. Hyvässä lykyssä talossa on tarjolla brunssi. Ja pöydän äärellä taas iso joukko ystäviä ja astioiden kilinään sekoittuvaa puheensorinaa.
SHARE:

6 comments

 1. Näyttää hyvälle! Oma sauna lähellä on sitten ihan parasta, meilläkin on pihasauna ja vaikka matkaa onkin vaivaiset 10 metriä saunalle niin siitäkin huolimatta siellä on kiva takkatulen äärellä viettää aikaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pihasaunoissa on kyllä ihan oma tunnelmansa. Meillä oli edellisessä asunnossamme perjantaisin vakiovuoro taloyhtiön pihasaunassa ja voi kun tuota saunavuoroa onkin kaivannut. Ja toisaalta myös sitä, että pääsee saunomaan ilman vuoroa :D

   Delete
 2. Hei! Kiitos inspiroivasta blogista. Haluaisin vielä kysyä noista diy-eteiskaapinovista, että kuinka isoina levyinä ostitte ne Puukseskukselta? Meillä on ollut jo ollut jo hieman pidempiaikainen ongelma keksiä tilanjakajaa kahden huoneen välille. Josko tästä improvisoimalla löytyisi ratkaisu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, kokonaisen melamiinipintaisen levyn mitat olivat 2750 mm x 1850 mm.

   Delete
 3. Heipsan,mistä tuo teidän keittiön musta seinävalaisin on ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, tuo keittiön Flos 265 on tilattu Stockmannilta.

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig