Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

January 13, 2015

TOLERABLE

Niin kovin mielelläni näyttäisin teille pelkästään kaikkea kaunista. Todellisuus on kuitenkin se, että ei näitä nurkkia ole edelleenkään sen kummemmin sisusteltu. Tavarat lojuvat kuitenkin suurinpiirtein siellä, minne niiden on tarkoitus mennäkin. Joka puolella on tarjolla valkoista tilaa, joka vain odottaa muotoutumistaan joksikin.

Yksi suuri ilonaihe minulle on yläkerran työhuone. Kovin inspiroiva tuo tila ei vielä ole, mutta siitä se aikanaan kerrostuu. Tämä on minun mielestäni mukavin tapa luoda sisustuksia. Harkiten ja ajan kanssa.

Keskeneräisyyttä on välillä vaikea sietää. Mielikuvissa kaikki on jo aivan valmista, mutta entä sen jälkeen. Todennäköisesti sitä taas pemmastaisi kuitenkin jo jossain toisessa nurkassa pää täynnä ideoita.


I would love to show you only beautiful and style pictures. The truth is that we have not decorated these rooms at all. All stuff  is laying all over the floor, but roughly in right places. Everywhere is just white space which only waiting for something..

One very close place for me is going to be my workroom. It is not so inspiring yet, but later it will be. In my opinion that is the best way create interiors.

Incompleteness is sometimes hard to put up with. In my mind all is finished, but what after that? Probably I'll start a new project head full of ideas.

SHARE:

24 comments

 1. Upea tila siitä on muotoutumassa! On parempikin, kun ei heti täytä tiloja esineillä, kuten itse sanoit. Se jättää ajatukselle tilaa kulkea kodissa, ja sitä kautta ne oikeat esineetkin lopulta löytyvät. Kaunista teillä on ihan joka nurkassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tähän avaruuteen on jo sen verra tottunut, että kaikki uusi tavara tuntuu jotenkin ylimääräiseltä.. Eipähän tule haalineeksi nurkkiin mitään turhaa ;) Vaikka tilaa on paljon, niin todella pienellä sitä tulee oikeasti toimeen. Ehkäpä kuitenkin sänky olisi ihan hyvä sijoitus :D

   Delete
 2. Ihanasti aukotettu työtila.
  Hiljaa, kuulostellen ja makustellen hyvä tulee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on talossa kaikki tilat samalla lailla aukotettuja, eli ovi löytyy ainoastaan alakerran kylpyhuoneesta (sekä tietysti ulko-ovet). Noihin aukkoihin voi sitten jälkeenpäin asentaa liukuovet, mikäli niin haluaa :)

   Delete
 3. Ajan kanssa ne omat halut ja mieltymykset tilan suhteen hioutuvat, eikä tule tehtyä hätiköityjä päätöksiä / ostoksia :). Mutta kivalta näyttää jo nyt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri näin! Lisäksi on mukavampi säästää johonkin erityiseen. Ja kun kaikkea ei ihan heti saa, ehtii mielikin muuttua sopivasti ennen turhia ostoksia :)

   Delete
 4. Parhaat esineet kävelee kyllä elämään omaa tahtiaan! Mut tiedän ettei millään malttais ;) Onko teillä ihan lautalattiat? Ihanat on! Ja vielä listattomat <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yläkerrassa ja saunatuvassa on lautalattiat listattomana. Lehdet, netti, kaupat jne. ovat kyllä niin täynnä houkutuksia, että välillä ei tosiaan millään malttaisi ;) Mutta tuo on kyllä niin totta: parhaat esineet ovat juuri niitä, jotka ovat tulleet elämään ihan omaa tahtiaan ja jopa pyytämättä.

   Delete
 5. Keskeneräistä, mutta silti niin kaunista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Keskeneräisyydessa on todellakin jotain jännittävää ja kaunista, kunhan nurkat eivät ole täynnä kaikenmaailman "rakennusromua". Onneksi olemme jo siinä pisteessä, että nämä on suurimmaksi osaksi raivattu autotalliin :D

   Delete
 6. Kuulostaa niin tutulta! Toisaalta keskeneräisyys on myös omalla tavallaan kaunista..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Keskeneräisyydessä piilee kyllä oma viehättävyytensä. Mitä tahansa voi vielä tapahtua :)

   Delete
 7. Teillä kyllä näyttää kauniilta nämä keskeneräisetkin tilat ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt, kun tilat on raivattu kaikesta rakennusmateriaalista, alkaa meillekin viimein hahmottumaan, miltä kokonaisuus näyttää :)

   Delete
 8. Keskeneräisyyskin voi näköjään olla kaunista. Ihailen tuota tapaasi rauhassa sisustaa, siitä voisin ottaa oppia. Kaiken ei tosiaan tarvitse olla heti valmista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on asia, josta joudun muistuttamaan myös itseäni aika ajoin. Olen aika kärsimätön luonne ja mieluummin kaiken pitäisi tapahtua nyt eikä huomenna. Toisaalta tästä keskeneräisyydesta on jollain jännällä tavalla oppinut nauttimaan. Ja voi sitä iloa, kun saamme puuhailtua taas jonkin nurkan astetta valmiimmaksi :)

   Delete
 9. mistä tuo pöydän taso on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pöydän taso on tehty vesivanerilevystä, jonka pinnan käsittelin valkoiseksi Teknoksen puolihimmeällä kalustemaalilla.. http://mustaovi.blogspot.fi/2014/11/work-in-progress.html

   Delete
 10. Mä en kestä! Teillä on niinkuin jokainen nurkkaus niin kaunis :) :)

  ReplyDelete
 11. Tuo laatikosto on kovin tutun näköinen mutta minkä valmistajan se on ?! Kiitos! :)

  ReplyDelete
 12. Hei,mikä tuo lattia on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lattia on ympäripontattua mäntylautaa, jonka olemme käsitelleet lipeällä ja öljyllä.

   Delete

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig