Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

January 15, 2015

TV-ROOM

Jos yritän miettiä jotain yksittäistä onnistunutta ratkaisua talossamme, sanoisin sen olevan betoniseinän ja portaikon takana olevaa tv-huone. Koska talo on keskeltä auki ihan joka suuntaan (jopa ylöspäin), on mukavaa, että tilassa ei ole perinteistä sohva- ja tv-nurkkausta. Toki tällekin on varattu tuvasta paikka, mikäli joskus tv-huoneen haluaa johonkin toiseen käyttöön.

TV-huone on itsessään jo sellaista luksusta, että emme ole hankkineet tilaan muuta kuin hyvin edullisen television sekä iänikuisen Philipsin dvd-soittimen, jonka luukku pitää avata voiveitsellä. Tämä varmasti kuvaa hyvin ymmärtämystämme ja kiinnostustamme kaikkiin elektronisiin laitteisiin. Elokuvaa vuokratessani toissa viikolla videovuokraamon tyttö pahoitteli, että haluamaani videota ei ole saatava kuin blueraynä. Ystäväni myös ystävällisesti valisti minua, että videoita voi nykyään katsoa myös netistä. Enää pitäisi hommata se netti..

TV-huoneemme sisutus on myös edelleen lapsenkengissä. Muutama sohvatyyny sekä matto piristäisi huonetta kummasti?

If I have to mention one single particularly successful solution in your house, probably I say the tv-room. TV-room is located behind the concrete wall and staircase. Because the house is open space concept, it is quite nice that the tv and a sofa are not in middle of the house.

The decoration of our tv-room is still a pretty boring. Perhaps a few cushion and a rug could spice up the room?
SHARE:

No comments

Post a Comment

| Kiitos kun jätit viestin!
| Tack för din kommentar!
| Thanks for your comments!

Blogger Template Created by pipdig